Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Еее тако се развија бизнис .... јел вас двојица мањавате пилиће и прелазите на израду репродукција за дневну собу :haha:..
посло ми је слику још у понедељак ..

Pozdrav drustvo. Ko se manjava pilica? Jel vidis da svi odustaju, sad ce nama sto ostajemo u poslu da cveta biznis.

Ja se samo salim.Kafanu i muziku jos nisam batalio.:osmeh::ppozdrav:Nego se nesto razmisljam dal da pecem jagnje,prase il da pravim kotlic.:osmeh: Dizem kola u nedelju ako da Bog,pa da se za necim zalije.Branko ne moze da doceka,pa moram da pozurim.:haha:

Ja pre pet minuta narucio jagnje kod Baneta, 23.09 slavimo. Mladja cera dala cetvrtu godinu faksa, u roku.:osmeh::ppozdrav:

Ma nije meni problem klopa,no pice.Znam ekipu ko zlu paru.Mogu da pojedu hvala Bogu,a tek sto popijuuuu.:haha:Inace bata mi je ekspert za kotlici.Kojekakve zlatne kutlace i slicno,pa da ga iskoristim.:haha:

:bravo: само да нису од инокса .. златна може ... :osmeh:
:ppozdrav: честитамо госн Дуле сад још само годин дана да јој издају диплому :osmeh:

Ja imam predlog.Nek naruci koje ko pije.Ja placam.Ja trenutno pijem jelenka,pa da ne mesam.:osmeh::ppozdrav:

Naopako nigde bez valjevskog, moz da nas strefi neki maler.
:osmeh::ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:
TAko je Dusko, a u vezi one opaske "Ala ste fini blago nama trgovcima" nisam napisao po kojoj ceni sam narucio pilice jednodnevne za 20.09.2012g. necu da pravim problem jednom trgovcu koju je ovde prisutan na forumu
:haha:.Sama sigurno zna o kome se radi:haha::bravo:

Lepo je kad imas uspesnu decu,samo mnogooo jagnjica.:haha:Cestitam Dule i voleo bih kad bi moja deca bila bar priblizno tvojoj,pa sta kosta nek kosta.:ppozdrav:

Ma za to je placen.Za 1000e mesecno bi i ja selio.:haha::ppozdrav:Sala narvno.Predlog je sasvim na mestu.

бесплатан савет Искључи ТВ .. :ppozdrav:
П.С. а не да неће да кошта него ће и уштедиш :osmeh:

Ja sam 10 godina gledao TV s guza i toliko mi dosadilo,da sad i utakmicu gledam jedno poluvreme.:haha:Nego Branko mi danas Vasi nosio soju.Izgleda se zapio.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh