Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan radni narode.:ppozdrav:Sta je ovo ...subota pa jos lep dan, nigde nikoga u chatu.:osmeh: Evo i ja sada stigoh sa njive. Nosili nesto pileceg i cureceg djubra i prskali sa totalom strnjiste.

Добар дан госн Дуле, па мора (нажалост) и кућа понекад да се поспреми и почисти неће САМА .:osmeh:

Ma zena mu naredila.Cim mu naredi da juri snase,on ce furtom,sto bi kazle lale.:haha:Ne lipsi magarce do zelene trave.:osmeh:

ај што неће да чисте .. ал ни да кувају ::jako_besan:: а и то што се каже "пас с маслом .... " а и немо неког да чујем да је против бакра .. нема паприкаша без бакарног котлића ... а о младицама то госн Дулета питајте .. нисам пецо на Дрини :haha:

Ништа, поготово на шпорету .. ал већа проводљивост је већа проводљивост поготово ако је ватра у питању..
А и чисто естетски .. још на слици да нацртам поред троношца кувара који на таблету чита рецепт с интернета ..:haha: .. видо би ја тебе шта би мислио о бакру кад падне магла а имаш бежични интернет .. коаксиалац је закон :osmeh: (ал да није кинески)

Него шта .. ставиш једном миран довека :osmeh: ..
( а сетих се нису они кинески тако лоши ипак могу да се користе .. ал ко пригушнице :haha: бар 10дбејоваца по метеру )

Miran si sa olucima,ako ne mrdas od kuce.Cik idi na more ako smes.Ima braca da trljaju ruke sa bakrom.:haha:
Meni komsija radio izolaciju na kuci i naravno skinuo obican pocinkovani slivnik.Kuca opasana sa skelama,majstori na skeli,a oluk bio ispred kuce sve dok se bizmismen nije zaustavio s konjima i ladno tovari oluk.Gleda ga majstor sa skele i sve misli skrivena kamera.:haha:

Па у Апатину су ставили камере и на гробље (писало по новинама ако лажу они лажем и ја ) е сад дал је неки велик лопов одапео ил је због живих нису рекли :haha: ... уф бре цела нам је земља један велик црњак ништа да не измишљаш само да записујеш :osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh