Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па и ми цигани имамо душу, може ваљда један и нерадни :haha:

E moj druze valjda bi i spavao na Oazi u Glozanu. Imaju tamo i sobe za nocenje i bungalovi, lepo sredjeno. Samo treba ovde kod kuce hraniti pilice i curke.:osmeh:

Па ако може да се бира мени пијане .. а сарма обична да је добро укувана и купус лепо опран .. мада неки воле и ову у виновом лишћу :osmeh:

Преформулисаћу : " Ако добро кува сарму кренућу и ја да пецам мада неби у животу " :haha:

Aleks

pa uzmi biodizel po 80din:osmeh:
Ako ovako nastave cene docicemo i do D2 :haha:Tovljenici jesu skocili,ali nisu vise od duplog.Ima svugde spekulacija.Nabavi li griz?​

Dobro jutro zivinari. Dobro je da nas uopste ima, i da nesto radimo zbog ovih cena hrane. Ali svaka muka prodje pa ce i ova.

Ајмо сад штрик и у кокошињац .. коме треба сапун могу да позајмим .. неспособњаковићи једни ... баш ко у цртаном ..
"Сине Небојша показаћу ти да је твоја мајка бољи мушкарац " ...ццццц

Како се не хвалим јесам им написао :osmeh:... мада нисамо још све договорили око преузимања задња 2 дана су била лудница ..

@САМА .. па мора да их погрешно раниш кад имаш само мале :haha:

@Duško58 причали ми ови прави пецароши да су рефлекси битни .. да на време повучеш контру кад риба загризе па ја имитирам на ситно :osmeh:

@Duško58 причали ми ови прави пецароши да су рефлекси битни .. да на време повучеш контру кад риба загризе па ја имитирам на ситно :osmeh:
Dule posalji mu onu pecarosku sliku,pa nek vedzba povlacenje.:haha:Inace skupa rana Pedja,pa nek ih drugi rane.:osmeh:
Nisu ni ovi fizicari vise ko sto su nekad bili.Jednog oslovljava latinicom,a drugog cirilicom.:bravo:

Pedja1;
Izvinjavam se javno, sinoc mi covek kaze da je zavrsio posao, ali ja sam malo sludjena ukrali mi kamionce prksinoc, mala tojotica 1t lep ko slika. stoke jedne ::jako_besan:::zli:::jako_besan::::jako_besan::.... i to parkiran bio isper zgrade premijera za pola sta nestao... poludela sam

Ako ti je za utehu onaj jadni japanac obilazi svet biciklom.Negde u Africi mu ukrali patike,a u Srbiji uspeli da mu ukradu bicikl.Srecom snimile ga sigurnosne kamere pa ga savatale.I nad lopovima ima lopova.Greota stvarno za kamionce.Dace Bog da uhvate te skotove.:ppozdrav:

nema sanse da ga nadju, juce sam ceo dan bila u miliciji, sijaset ljudi prijavljuje kradju i to samo tojotina vozila, to neko otvara garzu pa mu trebaju delovi, rastureno je ono iste noci, a i puno hrane bilo isli smo u nabavku u jednu radnj pa da dokupimo u drugoj, sta da ti kazem pazarili smo za skoro 200dolara.. imali su i da se pocaste dok su ga rasturali.. a mene zezalo 5 dana nije htelo da upali.. muz ga popravio ali nije zamenio taj deo kod lopova je upalilo iz prve verovatno.. jebi ga sta da radim sta je tu je..

Ма нема проблема ево сад сам се чуо практично решено ... Искрсло ми нешто па ћу скокнем за Бг и сам покупим главно је да има ..
Куку па то и код вас политичари највећи лопови :zli: морада му неко од родбине има приватну фирму на субвенционисаном кредиту ::jako_besan::

@СAMA што се тиче слике јел ти то коментаришеш етимологију оног "загуљени сремац ":haha: иначе ни с биодизелом се нећеш овајдити

ЕУ ограничава коришћење биогорива
Објављено: Сеп 11. 2012. 18:59

БРИСЕЛ, Европска унија ће увести ограничење за коришћење биогорива на бази пољопривредних усева, с обзиром на све чешћа упозорења стручњака.

Стручњаци наиме, упозоравају да су она штетнија за природну средину него што се раније мислило и да конкуришу производњи хране.
Нацртом нових прописа у овој области, за које је потребно одобрење влада и скупштина земаља чланица Уније, предвиђа се и да се укину све државне субвенције на биогорива произведена од уљане репице, пшенице, и шећерне репе.
Комисија ЕУ сматра да послије 2020. биогорива треба да буду субвенционисана само уколико њихово коришћење води значајном смањењу емисија гасова с ефектом стаклене баште и ако се не производе од усева који се користе за исхрану људи или стоке. Тањуг

П.С. а шта вас нема двојица ? :sta:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh