Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pedja kakvu to foliju trazis, budi precizniji ... znam neke ljude u Vrscu mozda ti mogu nabaviti tamo

J...s zivot ako to Jaca odradi iz Afrike a mi kilavci ovde nismo u stanju coveku da pomognemo. Bravo za Jacu i njenu ponudu.:bravo::osmeh:

Nista ne garantujem, sutra da ti nabavim broj coveka pa ti saljem. Moj bata u Velikom Gradistu radi parno grejanje i verovatno zna gde se moze tamo naci, ali bojim se da ti je to daleko da ides po to tamo.

лаку ноћ госн Дуле,

најобичнија бакарна 0.1мм или 0.15мм или било шта између те две дебљине .. обично су ролне ширине 600 или 800мм мени треба пар м2 дакле 4-5м дужних зависи од ширине ..

има и овде цеви за грејање .. ал се фолија за грејање не користи.. хвала свеједно унапред ::super::

Ajde da i ja pozdravim struku.Ovaj termin mi nikako ne odgovara za druzenje ali eto jutros se desilo da sam tu

хе хе .. а ја баш скуво пар за вечеру .. баш ми се јела мора да ми пао холестерол :haha:

још ни свануло није а сви се некуд надигли .. лагано ...:osmeh:

- - - - - - - - - -

Ајмо сад штрик и у кокошињац .. коме треба сапун могу да позајмим .. неспособњаковићи једни ... баш ко у цртаном ..
"Сине Небојша показаћу ти да је твоја мајка бољи мушкарац " ...ццццц

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh