Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aмстердам - Холандски произвођач прехрамбених и козметичких производа "Унилевер" очекује ширење сиромаштва у Европи због дужничке кризе у еврозони, па је одлучио прилагодити своју маркетиншку стратегију, јавиле су агенције.

"Унилевер" ће почети да користи стратегије које је користио у азијским привредама у развоју и на европском тржишту понудити робу у мањим паковањима чија је цијена приступачнија осиромашеним потрошачима у земљама захваћеним кризом.
- Aко потрошач у Шпанији у куповини потроши само 17 евра, нећемо му моћи продати прашак за рубље за половину тог буyета - објаснио је шеф европског пословања "Унилевера" Јан Зијдервелд.
Већ сада "Унилевер" у Грчкој продаје пире кромпир или мајонез у минијатурним паковањима, а у Шпанији нуди детерyент у малим паковањима, за пет до шест прања.

И бре ал сте се расписали само добро јутро и лаку ноћ::lose:: .. спремајте ситније пилиће то ће сад да буде у моди :haha:

.. спремајте ситније пилиће то ће сад да буде у моди :haha:

Misliš na ovo... ::namigivanje::

pilelepinja.jpg

Па сам си одговорио .. био би срећан са 10% профита оно што акционари данас очекују од фирме је (значајно) преко тога ( телеком српске дивиденда око 10% да ниш не радиш) ... већ сам реко за пасуљ све киргистански јако се лоше чита :haha: ..

Знам да има а и нисам зато отишао уплашио сам се за здравље хепатитис је гадно заразан.... него видиш да водим чисто информативне разговоре .. :osmeh: .. ал ајд да не загађујемо тему ... извинте госн Дуле ::torta::

Ti ces se druze bar na zimu grejati.:osmeh:

Панчево 31. 08. 2012
Тањуг
Пожар у "Агроживу": Изгорело седам хиљада пилића!

Пожар који је вечерас избио у објекту "Агрожива" у Црепаји код Панчева стављен је под контролу и нема повређених, изјавио је Тањугу начелник Одељења за ванредне ситуације у Панчеву Момир Георгијевски.

Георгијевски је казао да ватрогасне екипе још гасе пожар, који је избио око 19 сати у објекту величине око 360 метара квадратних, наводећи да су запослени рекли да је изгорело око 7.000 пилића.
Иако пожар још није угашен, ватра се није проширила даље и не може ништа да угрози, нагласио је Георгијевски, наводећи да ће сутра бити утврђено шта је изазвало пожар.
Он је оценио да се ватра појавила највероватније у делу где се греју једнодневни и дводневни пилићи, и навео да се унутар објекта налазило седам бутан-боца, од којих су две експлодирале.

само немо да претерате с грејањем далеко било

Нисам видео али 7 бутан боца у објекту то ми више личи на призивање а не несаницу ::jako_besan::.. знаш и сам да се боце држе у кавезу ван објекта ..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh