Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro drustvo, ako ima koga.:ppozdrav:

Future jel to stvarno penzija?:sta: Ako je stvarno, onda neka je dugovecna.:ppozdrav:

решење решењу .. немо частиш док не стигну паре :ppozdrav:... уф ал је спарно .. кад ће више та кишица :kisa:

:veseljak:: тоооо ... ево покупило прашину .. да је ленија неби ни прашину :osmeh: ... ал је оборило добрих 5 степени .. ::super::

Penzija Dule ova naša urednička, onu drugu neću ni dočekati. :osmeh:

Kamen mi na srcu što ne sačuvah ovčare u zajedničkoj kući ali daću sve od sebe da to sagrešenije ispravim. Da bude kao u pesmi i na okupu se radujemo:

- - - - - - - - - -

Krenuo je vetrić, već se lakše diše.

Кака слаба вајда .. ево око 18 степени је сад .. дивота .. да се наспаваш ко човек а не да ујтру устанем ко да сам се целу ноћ туко с оним курсистима из каменице :osmeh: ..

Dobar dan.Dali će te padavine doći i kod nas u ove juznije krajeve.Za sad samo ona sitna jesenja malo orosila i pala temp značajno.

Au.znači da se ne nadamo previše.Da smo mi živi i zdravi.:ppozdrav:

Nadleću me ovi ruski avioni .Jedino da braća pokvase malo odozgo:haha:.Ipak sam izašo da pomirišem dali se oseća paljevina ,kad mi oni obleću oko kuće:haha:.

Poslednja izmena:
Au.znači da se ne nadamo previše.Da smo mi živi i zdravi.:ppozdrav:

Nadleću me ovi ruski avioni .Jedino da braća pokvase malo odozgo:haha:.Ipak sam izašo da pomirišem dali se oseća paljevina ,kad mi oni obleću oko kuće:haha:.
Mene nadlecu ovi sto arce gorivo i pripremaju se za miting.Plase mi decu i pilice.Jos 4 dana,pa da odmorim.Posle mitinga ce budu mirni ko bubice.:haha:

Дунав је једно време имао акцију за осигурање од пожара које је укључивало и пад летелице :haha:
А баш сам тео да питаш штас дешава .. ил се сви разбежали што по својим што по туђим кокошињцима :osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh