Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa u zivinarstvu je to ne izvodljivo.Sto je jos gore,to su sigurno velike boce od 30kg.Cisto da bude zanimljivije.Cudi me samo da jedna takva farma nije sebi dovela gas.U tom kraju ga svakako ima.Ili struja ili curenje butana je izazvalo pozar.U svakom slucaju ljudski propust.Ima i alarma za curenje istih.Ako oni nemaju para da ih ugrade,sta da kazu obicni smrtnici.Sad ce da ih ugrade.I ja sam prvo morao imati uginuca,pa sam onda tek ugradio alarm,da mi dojavi prestanak rada ventilatora.:osmeh:

Сад ћу седнем за пањ ..:osmeh: нема поред објекта места за 2х2м кавеза са надстрешницом и да се уради пар метери редовне инсталације за гас у објекту ? не могу да верујем .. Па на грешкама се учи ал ме излуђује што код нас импровизују са стварима до којих се гине ..

Pa u zivinarstvu je to ne izvodljivo.Sto je jos gore,to su sigurno velike boce od 30kg.Cisto da bude zanimljivije.Cudi me samo da jedna takva farma nije sebi dovela gas.U tom kraju ga svakako ima.Ili struja ili curenje butana je izazvalo pozar.U svakom slucaju ljudski propust.Ima i alarma za curenje istih.Ako oni nemaju para da ih ugrade,sta da kazu obicni smrtnici.Sad ce da ih ugrade.I ja sam prvo morao imati uginuca,pa sam onda tek ugradio alarm,da mi dojavi prestanak rada ventilatora.:osmeh:
Nema gasa u Crepaji,100% Ta farma je vec jednom gorela pre 10-ak godina! Ali nema niko da ulaze u stari objekat,vec sto jeftinije da prodju,e sad su prosli!

Dobro jutro zivinari.:ppozdrav:

Sto se tice ovoga pozara u Crepaji mogu samo sa zaljenjem da konstatujem da sve radimo pomocu stapa i kanapa. Sta mozemo kada su oskudna vremena a raditi se mora. Sva je sreca u nesreci sto nema ljudskih zrtava, ipak plinska boca u pozaru je bomba.

- - - - - - - - - -

Pozdrav drustvu.:ppozdrav:

Pozdrav drustvo, evo najzad se dokopah kompa ali onoga fiksnog na spratu. To mi je naj veca muka kada se ovakav kakav sam moram da penjem gore. Ako me cape ovi admini da imam drugu IP adresu eto meni belaja.

Pozdravi nasoj Jaci negde tamo u Afriku:

Dule nam je interkontinentalni zivinar,da ne kazem frajer.Mozda mu i zena cita postove.:osmeh::haha::ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh