Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Наравно да са децом може о свему да се разговара, само је питање узраста.Star sam 28 god.(tj. mlad ) Ja sam sa mojim roditeljima imao slobodu da razgovaram o svemu i tako ce i moje dete,jer smatram da tako i treba.
А шта ту има да се верује или не верује?I ti vjerujes u to da pedofili imaju lobi i nesto proturaju?
Ahahaha , kad se ne srusi sa stolice , a smijem se ko ludak sam sebi , sjetio sam sta su mozda gledali , mozda su uzeli paket an....og zanraJedna anegdota. Bivsi tast od mog kuma je pre vise od 20 god drzao videoteku. Imao je tu jednog komsiju koji nije bio bas"tacan" sto bi se reklo. Nadju mu njegovi roditelji slicnu takvu zenu,ozene ga i sad da bi ih naucili sta da rade uzimali jedno vreme kod kumovog tasta kasete sa "edukativnim sadrzajem". Posle nekog vremena,pohvale se mladenci kako je mlada trudna. Mladozenjina majka je odvede kod ginekologa na pregled, kad tamo ginekolog kaze kakva bre trudnoca,pa ona jos nevina. Sad sta su oni to gledali bem li ga.