Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde se pominje ta slikovnica o opisu života asteka iz serije slikovnica , a na slici je dodana druga knjiga gdje se nazire neki tekst o homoseksualnosti , dali je u vezi side , štali , ali ta druga knjiga se ne pominje da je završila u vrtiću .
 
Kad je to bilo, slikovnicu koju sam dobio , Jezeva kucica , Branko Copic
"Ježeva kućica" kao slikovnica nastala je davne 1957. godine kad je Vilko Gliha Selan svojim viđenjem smjeloga Ježurke Ježića legendarnoj basni u stihovima Branka Ćopića udahnuo novi život i učinio je apsolutnim dječjim književnim klasikom. Likovni prikaz Ćopićeve priče u izdanju nakladničke kuće Naša djeca najpopularnija je i najdugovječnija slikovnica u Hrvatskoj i šire.

 
Bolesno. Skoro sam video na tv-u spominju neki crtani kao neka devojcica lezbejka koja jos uvek eksperimentise sa svojom seksualnoscu. Ej bre kakvo eksperimentisanje u crtanom filmu i kakve seksualnosti??? Svakako da treba sa decom razgovarati i na tu temu,ali kad dodje vreme.
Ne znam koliko si star ali moji roditelji sa mnom nisu razgovarali o seksu .Kada stasaš to se samo nauči uz pomoć "partnera".
 
Spremali nas za život Bravo, OK i slični časopisi.Nigde nije bilo ni spomenuto nešto u vezi seksualne orijentacije a kamo li o gRej osobama.
 
Da,ali sad su svakakve bolestine dostupne na samo jedan klik.( Da ne spominjem parove,zadruge i ostala sranja)
 
U tom uzrastu kad dete nista drugo ne interesuje sem igre i slobode oni ni manje ni vise nego te gluposti umesto decak i devojcica kako se drze za ruke kao u nase vreme.
Sve je natraske, taj jebeni zapad, sve nam namecu, bolesnici!! Mi nista ne umemo smisliti sami nego sve copy-paste od njih!!
Nisam roditelj jos uvek ali ne znam na koji nacin bih sa detetom pricao sutra o tome...
Moji nisu nista sa mnom pricali pa evo zamislite znam sta je ona stvar!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Morali smo da čitamo raznu stručnu literaturu, često detaljno slikovno objašnjenu kako bi se uputili u taj čudesni svet.Srećnici su imali i video kasete sa Švedskim akcionim filmovima, sve zarad obrazovanja i edukacije. 😂
 
Jedna anegdota. Bivsi tast od mog kuma je pre vise od 20 god drzao videoteku. Imao je tu jednog komsiju koji nije bio bas"tacan" sto bi se reklo. Nadju mu njegovi roditelji slicnu takvu zenu,ozene ga i sad da bi ih naucili sta da rade uzimali jedno vreme kod kumovog tasta kasete sa "edukativnim sadrzajem". Posle nekog vremena,pohvale se mladenci kako je mlada trudna. Mladozenjina majka je odvede kod ginekologa na pregled, kad tamo ginekolog kaze kakva bre trudnoca,pa ona jos nevina. :haha: Sad sta su oni to gledali bem li ga.
 
У најслободнијој земљи на свету имате цензурисан интернет и кабловску телевизију. Зависи од државе до државе. Нема продаје алкохола млађима од 21 годину. Тако да је овде слобода изражена преко свих граница.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
 
Prva greška roditelja je kupovina deci pametnih telefona i računara gde deca jednim klikom vide i pročitaju mnogo gore stvari.Indirektno uticanje nas samih na sve što nam se dešava.Bojim se da je ovo tek početak nečega još goreg.Što je najgore ništa nećemo moći da uradimo po tom pitanju.Da me neko pogrešno ne razume-protiv sam ovakve literature jer je dno dna.
 
И оном радио дифузном савету седи и свештенство. Кад је год требало да се лупи казна и забрана емитовања нису се чули. На силу се форсира слобода говора по цену свега. У ово не рачунам политику.
Оће полу гола по улици може. Било их је и 80-тих и 90-тих по улици, али су биле јавно осуђене. Да женско дете изрази жељу за таквим облачењем добила би инстант батине. Од целе породице. Зато су говорили удај се па ради шта хоћеш или сели. Веровали или не сад ово не смете да примените. Угрожавате слободу.


Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
 
Mnoge bolestine prolaze zarad demokratije i raznih nazovi sloboda i ljudskih prava
u mnogim zapadnim zemljama se i pedofilija u poslednje vreme protura kao orjentacija a ne izopacenost i bolest
 
Холандија, мислим да су ушли у парламент или били на граници да уђу.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
 
A šta mi imamo sa Holandijom.Oni neka rade kako hoće.Nek se vešaju ako im je tako dobro.Mi treba da štitimo naše vrednosti.Otkud gej parade na našim prostorima.Neko sigurno dobije lepe pare za to.Ne vidim drugi razlog.Ovo je Balkan.Mi smo po pitanju toga malo zaostali tako da mi i nismo za EU.A i šta će nam EU.Od kada im se pridružujemo nama sve gore i gore.Samo nek se oni pederišu a od nas što dalje,valjda ima još zemalja u svetu sa kojima možemo poslovati.
 
Mnoge bolestine prolaze zarad demokratije i raznih nazovi sloboda i ljudskih prava
u mnogim zapadnim zemljama se i pedofilija u poslednje vreme protura kao orjentacija a ne izopacenost i bolest

U kojim to zapadnim zemljama se pedofilija tako tretira , to sigurno ovi kod Marica tako kazu ;) pa mora da je istina;
 
Vidim da su neki pod utecajem domacih medija u temi kako zive na zapadu, bolje pitajte nekog tko tamo zivi nesto sto vas zanima , dobicete tocnije informacije a ne baljezganja sa hepi , pinka i ostalo.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh