Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta biljka se zove sevar i kod nas se to zove sevarisanje buradi.Zna li neko sa čim bačvari zaptivaju bure da nema zazor u pitanju je biljka ili kora od neke biljke. Hteo sam jedno bure davrepariram i ima taj "zaptivač" na par mesta, sad kad sam ga skinuo ne vredi vipe da ga stavljam.
Kad god gosn precednik kaze nesto pretpostavljam da je suprotno od toga istinaOpet neistine na racun precednika i njegovog mladjeg brata
Sta ce coveku zemlja i to u ogromnim kolicinama, da je neki placic pored reke pa hajde
Vasilić odgovorila Brnabić: Neću dati ostavku, niti ćemo odati imena paora | Društvo i ekonomija | Direktno
Nakon što je članica Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić, govoreći o slaboj saradnji sa državnim institucijama u slučajevima korupcije, pomenula i ime brata predsednika Srbije, koga, kako je rekla, vojvođanski paori označavaju kao glavnog u kupovini zemljišta, premijerka Ana...direktno.rs
Zna li neko sa čim bačvari zaptivaju bure da nema zazor u pitanju je biljka ili kora od neke biljke. Hteo sam jedno bure davrepariram i ima taj "zaptivač" na par mesta, sad kad sam ga skinuo ne vredi vipe da ga stavljam.