U slobodu.
Pa i ja verujem u slobodu,ali i u pravdu i jednakost.....Bez toga sloboda prerasta u tiraniju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U slobodu.
Istina je najvažnija da bi moglo da se razgovara , mnogo je pretpostavki u zadnje vrijeme .
Pa sta mislis, sta je trenutno istina u Srbiji?Istina je najvažnija da bi moglo da se razgovara , mnogo je pretpostavki u zadnje vrijeme .
Evo npr vaša je istina da u momentu kada se saznalo da je neki terorista uletio u džamiju i pobio 50 ljudi , neko je u Vašingtonu hitno reagovao , stavio ljude u crnom u avion , hitno su iskoristili gužvu i na oružje i municiju tog teroriste ispisali markerom "Miloš Obilić. Radovan Karadžić i slično " da se iskoristi situacija dabi se smjestilo Srbima ?? Eto ja u to ne vjerujem jer nema dokaza a nema ni logike.
Pa sta mislis, sta je trenutno istina u Srbiji?
"Ja ne želim da ubijam one koji nisu moje vere. "
Misliš li da i oni tako veruju?
Ja ne zelim nikoga da ubijam,nebitno koje vjere."Ja ne želim da ubijam one koji nisu moje vere. "
Misliš li da i oni tako veruju?
Eto meni je logično a za to ima dokaza , da je taj terorista bio obožavatelj nekih ratova i boraca , izmedju ostalih i sa ovih prostora , i da je bio ovde i raspitivao se o prošlom ratu i nekim detaljima , dabome čuo nešto od svojih bivših prijatelja u Australiji , što nacista što "naših" zemljaka , a ne da je to film neki .
Pravoslavaca je oko 200M, a na zemlji ima 7milijardi stanovnika. Znači ni 3%. Ako krenemo da se trebimo po veri, i ako “oni” pomisle da treba da nas istrebe, istrebiće nas mnogo lako.