BobanNB
Član
Још смо ту ........мада има чланова који са неког другог места све ово посматрају.Vidim medju prvima ukej , Tine, Bobannb, danger ,...
Послато са IQ1019N уз помоћ плуга
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Још смо ту ........мада има чланова који са неког другог места све ово посматрају.Vidim medju prvima ukej , Tine, Bobannb, danger ,...
ни близу том броју......биле нечије жељеnas i rusa toliko ima
Oko 300 miliona ima Pravoslavaca
Hitler nije bio slučajnost i obična budala , bio je on jedan od najboljih govornika svih vremena , savršen za to vrijeme i to mjesto , jako sposobne nacije koja je odjednom zapala u veliku krizu , bio je prvenstveno galamdžija i ta njegova galama je pogadjala pravo u metu tolko da su milioni krenuli za njim.
Da ali oću da kažem da nije pričao npr kao vaš AV , tiho nego je galamio , pa bi možda sada u Srbiji mogao da prodje neki galamdžija.
Broj 1 mit u Srbiji. Danasnji sistem ne valja svakako, ali ovo nije problem. Merkanitilizam tj. teorija da treba sto vise izvoziti a nista ne izvoziti je pobijena jos 1776., u knjizi Adama Smita - Bogatstvo Naroda. Ljudi su gledali kako odlazi zlato, a dolazi gomila robe, zacina itd. Onda su dosli do zakljucka da gube bogatstvo i da treba "drzava duradi nesto"...... Pogledaš spoljno trgovinsku razmjenu i vidiš da smo na gubitku. Bogatstvo odlazi a mi kao narod, ne živimo bolje. ....
Evo npr vaša je istina da u momentu kada se saznalo da je neki terorista uletio u džamiju i pobio 50 ljudi , neko je u Vašingtonu hitno reagovao , stavio ljude u crnom u avion , hitno su iskoristili gužvu i na oružje i municiju tog teroriste ispisali markerom "Miloš Obilić. Radovan Karadžić i slično " da se iskoristi situacija dabi se smjestilo Srbima ?? Eto ja u to ne vjerujem jer nema dokaza a nema ni logike.
U Americi je ustavom zagarantovana sloboda govora, te je nemoguce bilo koga osuditi zbog onoga sto prica, dok god direktno ne poziva na zlocin.Gledao sam davno neku emisiju koju je pravio neki poznati Jevrej. Upoređivao demokratije. Nalazio ljude u Americi koji su nekažnjeno promovisali Hitlera, dok bi u Austriji za pozdrav “haj Hitler” odmah završili u zatvor.
....