Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sada, kada sam što kaže kolega @emigrant, prošao sve i video, imam utisak da je titova jugoslavija jedan neverovatan zapadni projekat, gde su verovatno izvršeni izuzetno ozbiljni eksperimenti socioekonomskog ponašanja.
Iz mog iskustva, zapad Srbe oduvek smatra izuzetno ozbiljnim protivnikom, koga je neozbiljno podceniti (pa čak i sada kada smo naizgled jako slabi).
Rekao bih da nam je propisao izuzetno kompleksnu terapiju vrlo agresivnog komunizma sa dodatkom ljutih nacionalistički nastrojenih 'bratskih' naroda.
Čak i carskoj jakoj i progresivnoj Rusiji je takođe prepisan kumunistički recept(odakle nego iz Švajcarke putem Lenjina).
Komunizam polako nestaje jer se naši slovenski narodi ipak osvešćuju, ali će posledice trajati..
Sada, posle 100 godina aktivnog komunizma, bi trebalo polako krenuti u pravom smeru, ali po meni, iz odlučivanja bi trebalo isključiti sve starije od 50 godina i dosadašnje političare, da bi došle kakve-takve sveže ideje isključivo od omladine..
Gde moze da se pogleda cenovnik ratarskih masinskih usluga. Konkretno me interesuje cena prskanja po ha
Crnogorska armija hahahaKako se zove “armija” od 600vojnika?
Smejanje od ove naše države. Bruka!