Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da vidite borovnice tu na Zobnatici biće preko 500 ha,kao arapi vlasnici ,ako se promeni vlast ima tu šta da se češlja ,ali što jeste zabrinjavajuće je to da dobijaju subvencije.
Pa budimo realni,ovako kažu da je firma registrovana u arabiji isto kao kod nas firma sa kapitalom od 1000 din.,pa je ta firma ovde dovedena da radi poljoprivredu.JA cenim da su to naši hoštapleri sa vrha .U Februaru 2017, pa u Avgustu 2018. i u Aprilu ove godine...
Bio sam i pre desetak dana, ali samo 2 dana, radim u Firmi koja postavlja Protivgradni sistem...
Te "Arape" sam video 2017.
Svašta je moguće...
Ko će ga znati čije je to, nego je pitanje za 1.000.000 dolara:
KO ĆE TE BOROVNICE OBRATI ?
Svi begaju odavde !!!
Sad bato moze da te leci ko hoce,ne daj Boze da se razbolis,retko kome lekovi pomognu....Ovih dana na TV Belleamie Niš, pored oglasa za kraniste i putare, ide i oglas za medicinske radnike, lekare opšte prakse. Oglas nije od ovih naših posrednika-menadžera, koji bi da skidaju procenat na platu. Oglas je direktno od Slovenaca. Doma zdravlja Ljubljana. Broj za kontakt je broj direktora doma zdravlja u Ljubljani.
Početkom septembra odlazi grupa zdravstvenih radnika iz JA za Nemačku. Već skoro 6meseci idu u besplatnu školu Nemačkog.
Ostaće da nas leče ovi sa kupljenim diplomama.
ostace da nas lece ovi snalazljivi!!Ovih dana na TV Belleamie Niš, pored oglasa za kraniste i putare, ide i oglas za medicinske radnike, lekare opšte prakse. Oglas nije od ovih naših posrednika-menadžera, koji bi da skidaju procenat na platu. Oglas je direktno od Slovenaca. Doma zdravlja Ljubljana. Broj za kontakt je broj direktora doma zdravlja u Ljubljani.
Početkom septembra odlazi grupa zdravstvenih radnika iz JA za Nemačku. Već skoro 6meseci idu u besplatnu školu Nemačkog.
Ostaće da nas leče ovi sa kupljenim diplomama.
To je ista situacija i kod nas,mnogi paori napustaju gazdinstva i idu na rad u Nemačke,znaci mi koji ostajemo smo po toj logici glupavi,neobrazovani ili smo snalazljiviji u ovom sistemu?Snalazljivi za sebe