Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1500 dinara... berba malina...
Ili ovih sto sede po kaficima i kukaju kako nema posla.Ovo je neka negativna kampanja hladnjacarko izvoznog lobija
Pa imaju baka i deka dobru penziju. Povecao im vucic.A odakle ima pare za kafić?
Jel ti to iz iskustva ili?Najveća dnevnica je da se ode u okolinu knjaževca u drva ,teški lopovluk je tamo a ljudi malo i svaki dan manje,nema da te ko ometa.,
Sve si u pravu. Kradu i od ljudi koji jos uvek zive tu,a da ne pricam o ljudima koji su se odselili. Srama nemaju. Ja muku mucim iako sam svaki dan u selu. Ako nije tajna odakle su prijatelji?Iz ili,moji prijatelji tamo su imali dedu,tata im je odande.
Isto tako kako su imali dedu,tako su imali i šumu.
Ljubiša od starosti ,a šuma od lopova.
A odakle ima pare za kafić?
Kod nas su neki otišli u Nemačku da beru jagode. Još se nisu vratili, ne znam kako su prošli.
Maline se beru po kilogramu. Tu jedan plaćao prošle godine 40din kg a ove godine je povadio maline i posadio kornišone. Ostavio samo malo da beru porodično.
Ne Željinu plaćaju 2.000din dnevnicu branje, polaganje sadnice i svi ostali radovi u malinjaku. WC-i su pokretni i nalazi se na svakih 50m tako da nema dangube
Dnevnica u drva je najveća. Ide od 2-6.000din.
Veruj mi da su drva pesma u odnosu na maline, bar za mene. Od malena sam kuburio sa drvima i nikad nisam toliko radio dok nisam zasadio maline. Jedino sto je sa drvima po sumi rizik mnogo veci. Inace maline za rad zajebane samo tako. Dobro, nisam ni za jedno ni za drugo iso u dnevnicu, ali opet mislim da je tako.