Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Klasican primer soc. realisticnog lopovluka od sopstvenog naroda.Ja sam bio npr protiv prodaje Telekoma. Međutim sad vidim da ga je trebalo prodati pošta zašta. Da je prodat, sada nebi bio firma za mužu. Nebi mogao partijski kadar da se upošljava, nebi Željko Mitrović mogao da uzima milione € za svoje treš kanale. Nebi Zvezdan prodao Telekomu Kopernikus za 200M€. A ko zna koliko ima sitnih partijskih prijatelja koji su debelo unovčili svoje usluge.
Treba ga prodati što pre, ali se to neće desiti.
Dobiće zamenikaMaticu ako ti imenica procita ovo bices bas zamenica
Moj savet ti je da batališ gramatiku,može da bude opasno po život.Ja samo kažem da je svaja najveći rod i onda nema nemira.Ja sam mislio na gramatički deo a vi ste trosmisleni.
Obrade u pravu si, tako kažu i kod nas a pravilno je reći tetak, tu onda nema nikakve komparacije sa životinjama.
Iz primera moje porodice
1946 su dobili 2ha zemlje
1948 im je oduzeta zemlja i kuća!!!!!!!
Djed kreće sa 1 konjem u RABADŽIJE
1965 useljava u novu kuću koju je sazidao
1972 kupuje prvi traktor
1977 kupuje drugu kuću
1980 ima novu kuću 3 traktora 5ha i mini farmu 30 krmača
1985 kupuje još jednu kuću
1990 ima 3 nove kuće 3 traktora, 8ha krmače, 25 goveda
Seljacima jeste bilo teško do 1980g kasnije je bilo mnogo lakše!!
Tvrdio mi je da sve dizao bez kredita!!
560 je kupljen za hektar krompira!!
Tadašnja cena krompira je bila 0,5DM
Sve kasnije posle 1990 je lošije
Ovo danas nije dobro!!!!!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Чист пример је број радника теленор продат неком чеху има1200 радника а вип 900 анаш телеком има 9000 радника и наравно да нема зараду али је чињеница да 9000 људи много више помаже српску пољопривреду него ових 2100 куповнином производа од српског сељака или срске прехрабене индустрије ако би ми продали телеком и нови власник хоће профит остпусти 7000 људи ти наши стручњаци се покупе и оду у свет Тада је и наш сељак у минусу јер је изгубио муштерије које имају лепа примања јер мотачи каблова и нису баш неке муштерије