Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мирише на "overshitting", шта друго.
A Šta je onda.Jedni misle da vlast izmišlja,zarad drugih ciljeva.Niko ni za šta ne odgovara sem jedne babe iz mog komšiluka koja je izašla po lek u apoteku i skratili je za 50000.Ma kakva crna 5g mreza.Ljudi nemojte verovati u te gluposti 3g,4g,5g zavere.Vise cete se ozraciti na suncu nego od tih protokola.
Ja ostajem na svom putu uvek.Tako mi Tita i partije ( Izet Fazlinović)Kolege moram da vam kazem da ste me razocarali. Verovao sam da ovde ima dosta mislecih ljudi, ali...
Zoran je bio ja mislim na dobrom tragu, ali ste ga brzo skrenuli s puta.
Jutros procitah jednu zanimljivu objavu koja kaze:" NOVI SVETSKI PAZAR".
A Šta je onda.Jedni misle da vlast izmišlja,zarad drugih ciljeva.Niko ni za šta ne odgovara sem jedne babe iz mog komšiluka koja je izašla po lek u apoteku i skratili je za 50000.
Maske koje treba zabraniti:sad je najveća poenta nositi je ispod brade-to je kul.Maske se nose po stotinu puta a pamučne peru jednom nedeljno ili mersečno-kakva korist od njih.
Ne mislim da 5G direkt utiče,nego utiče na metale koje smo dobili zaprašivanjem i koji su imunološki slabiji-stradaju.
Ili misliš da je sve LAŽ.