Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto sve u vezi korone je poprilično konfuzno i teško objašnjivo.Po meni se sve vrti oko 5G mreže.Nema logičnijeg objašnjenja.

Nisam Momo ni jednom rečju izneo da je preseravanje,čak naprotiv,vrlo je ozbiljno ali moraš priznati i teško objašnjivo-respiratorne tegobe (masovne) u toku juna meseca.To na sve liči,samo ne na virus.

Момо, у овом мом селу, са нешто више од 'иљаду и по' душа, где има окупљања, типа продавнице, гвожђаре, пољ. апотеке, апотека, амбуланта, људи уредно носили маске (носили, па кад је мало попустило мало проредили, али ми изгледа да ће поново да се врате маскама). Током оног периода са полицијским часом отишао сам послом у суседно веће село, Ковачицу, а тамо затекнем још строжи режим ношења маски, дистанце, ограничавања броја људи у затвореном простору и свега што је било препоручивано, чак и у пет-шопу у који сам свратио.

Последица свега тога је да је у мојој околини број позитивних јако мали и да од тих заражених није дошло до даљег ширења.

Беше још на почетку, да л' Кикинда, названа жариштем заразе са пар десетина оболелих, а онда, после пар седмица, нико је више није ни помињао - ствар сузбијена. Од панчевачке болнице направе "Ковид" болницу за читав Јужни Банат, а у њој беше слободних места, па су доводили пацијенте и са других страна. Чак и у Опову, општинском месту где припада моје село, била је (можда је и сад активна -.не знам) организована "Ковид" амбуланта са 24/7 дежурством и са, колико чујем, свим мерама и организацијом као код Кинеза. Нема зезања!

И сад, видим све то у својој околини и знам да ми овдашњи нисмо неки "уберменш" и непогрешиво чинимо све у своју корист, па не могу да се освестим када чујем у вестима да се епидемија свако мало разбуктава негде на југу. Ко је бре ту неодговоран и неспособан? И овде има непотизма и партијског запошљавања, али шта је оно на југу, онакво расуло, кад влада шаље угурсуза Недимовића, министра пољопривреде, да "затегне узде"?

Ima do discipline ali ima i do srece . za cas se okrene . ima i do kulturoloskih tradicija . pored svega ima i cudnih stvari oko prenosenja . Kod nas se javilo zariste bilo u vrticu . 7 vaspitacica zarazeno i desetak klinaca . Zena mi radi u posti . 5 dana radila sjedeci do kolegice ciji klinac pozitivan . naravno imala je masku i tad se nije znalo daje klinac pozitivan ali sta je cudno u tome da je majka klinca negativna tri puta testirana a mali spava snjom u krevetu??

Ma kakva crna 5g mreza.Ljudi nemojte verovati u te gluposti 3g,4g,5g zavere.Vise cete se ozraciti na suncu nego od tih protokola.
A Šta je onda.Jedni misle da vlast izmišlja,zarad drugih ciljeva.Niko ni za šta ne odgovara sem jedne babe iz mog komšiluka koja je izašla po lek u apoteku i skratili je za 50000.
Maske koje treba zabraniti:sad je najveća poenta nositi je ispod brade-to je kul.Maske se nose po stotinu puta a pamučne peru jednom nedeljno ili mersečno-kakva korist od njih.
Ne mislim da 5G direkt utiče,nego utiče na metale koje smo dobili zaprašivanjem i koji su imunološki slabiji-stradaju.
Ili misliš da je sve LAŽ.

Kolege moram da vam kazem da ste me razocarali. Verovao sam da ovde ima dosta mislecih ljudi, ali...
Zoran je bio ja mislim na dobrom tragu, ali ste ga brzo skrenuli s puta.
Jutros procitah jednu zanimljivu objavu koja kaze:" NOVI SVETSKI PAZAR".

Kolege moram da vam kazem da ste me razocarali. Verovao sam da ovde ima dosta mislecih ljudi, ali...
Zoran je bio ja mislim na dobrom tragu, ali ste ga brzo skrenuli s puta.
Jutros procitah jednu zanimljivu objavu koja kaze:" NOVI SVETSKI PAZAR".
Ja ostajem na svom putu uvek.Tako mi Tita i partije ( Izet Fazlinović) :ppozdrav:

Sta god da je nesto ima tu, ne bi se ljudi razboleli tako lako a neki na brzaka i do groblja. Ali nemojte pumpati neke price oko 5G a ispostavi se da o svemu tome ne znamo nista, ili samo neki neznacajni procenat. Isto kao i sa harpom, koji na kraju se ispostavilo da je rastao i po drvecu i po banderama!

A Šta je onda.Jedni misle da vlast izmišlja,zarad drugih ciljeva.Niko ni za šta ne odgovara sem jedne babe iz mog komšiluka koja je izašla po lek u apoteku i skratili je za 50000.
Maske koje treba zabraniti:sad je najveća poenta nositi je ispod brade-to je kul.Maske se nose po stotinu puta a pamučne peru jednom nedeljno ili mersečno-kakva korist od njih.
Ne mislim da 5G direkt utiče,nego utiče na metale koje smo dobili zaprašivanjem i koji su imunološki slabiji-stradaju.
Ili misliš da je sve LAŽ.

Nemoj molim te da citas trece oko, kurir, informer...

Iste su price bile za 3g, 4g protokole.

Cista fizika, jednostavno se korite razlicite frekvencije za prenosenje podtaka.

Evo ti mali text sa jednog foruma mrzi me da pisem i nemam vremena.

[SPOILER="Mali info"]
Da li voliš sunčanje? Da li znaš za štetan uticaj ultra ljubičastih zraka (3.000.000 GHz - 3PHz)? Da li koristiš bilo kakvo grejno telo (radijator, kvarcnu peć) (300-30.000 GHz), da li znaš da po samoj prirodi elektro-magnetnih talasa svi ti talasi imaju mnogo veću energiju, a ultra ljubičasti su i jonizujući?

Da li znaš da se i danas - naročito za linkovanje baznih stanica između sebe (još iz doba GSM mreža) koriste frekvencije od 7 do 22GHz, koje imaju izračenu snagu veću od same 5G bazne stranice? Da li znaš da postoji već par godina postoji wifi na 24 i 60GHz?

Takođe, da li znaš da postoji 5G na 600MHz, na 3.5GHz?

5G svakako ima problema i po meni nije idealno rešenje uopšte. Frekvencije preko 10GHz uopšte ne prolaze ni kroz drvo, prolaze jedino kroz prozirno staklo (nikako zatamnjeno). Odnosno praktično je nemoguće napraviti dobru pokrivenost korišćenjem samo tog dela spektra. Ovaj deo spektra se koristi za linkovanje tačaka koje se uvek međusobno vide bez prepreka - pa se zato i koriste za povezivanje samih baznih stanica. 5G na 600MHz do 3.5GHz i nema neku mnogo veću propusnu moć od 4G, ipak mnogo bolje radi u situacijama kad postoji mnogo korisnika na malom prostoru zbog ODFMA i MU-MIMO, i pored toga ima mnogo manji odziv (1-2ms vs 12-40ms).
[/SPOILER]

Znaci po mnogima ovo sto ovi momci pricaju je izmisljena ili preuvelicana prica ljudi jel vi vidite DA JE CELA NAPRDNA STRANKA ZARAZENA na celu SA VRHOVNIM POGLAVAROM ali sme da se obelodani za glumce,politicare ,sportiste,pevace ali nesme za naseg budzatog JER JE SVE MNOGO BOLESNO jer toboze kada bi se saznalo da je nas poglavica zarazen valjda bi doslo do kolapsa valjda bi cela Srbija bila uzdrmana i sada komunicira sa infektivnog odeljenja VIDEO PUTEM sa ovim zelenasima iz EU. MNOGO JE VELIKIH ZARISTA U SRBIJI TRENUTNO i sve to nije doslo tek tako jer nase medicinske ustanove imaju precizne i tacne podatke svakodnevno o broju novoinficiranih ALI O TOME SE CUTALO DA BI SE ODRZALI IZBORI pa makar pola naroda pocrkalo ali vlast da se utemelji jos jace .I verujem da su skidali plakate umrlice da narod ne bi panicio jer sve sto normalna osoba nikada ne bi uradila, uradili bi NAPRDNI SEKTASI. A STO VO BUCE ZA SVOJE ROGOVE BACA kaze stara narodna pa tako sada imamo ZARAZENU SKORO CELU NAPRDNU STRANKU jer oni su toliko bliski i prisni da je to nestvarno. Virus ne moze da nestane sam od sebe a ako su se planski organizovali mitinzi po celoj drzavi a znas DA VIRUS RADI I SIRI SE BRZINOM SVETLOSTI i hvalis se da je najubedljivija pobeda u istoriji Srbije A TAJ ISTI NAROD ZRTVUJES RADI NEKIH CILJEVA radi proklete vlasti se gazi i preko zivih i mrtvih JAD BEDA I CEMER

Kad ste vec kod 5g
8a8276f48d3b445878345db6430fe930.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne znam odakle vam tolike informacije o nacionalnim pobunama u NP?
Koliko sam ja video, sporan je snimak na kome se vidi kako bolesnici leže u hodnicima NP bolnice i guše se bez pomoći jer onog razvoda kiseonika i opreme koju je AV odneo nema nigde. Danas čujem demanti AV. NP bolnica je od jačih u Srbiji i taj snimak je lažan.
Znači ne verujte očima, verujte AV i nastavite da pijete pred zadrugu jer budžet se tako najbolje puni. Novo Pazarci su jedini imali jaja da zvižde i kažu lažovima da su lažovi, a mi ima da pomremo ćuteći i aplaudirajući.

I koji je onda zaključak -od onih koji znaju prave informacije.Izostavite nas što se bavimo teorijama zavere.
Ima virusa-nema virusa.Lažu o broju zaraženih i umrlih-govore istinu.Opasan virus-smešan virus.I to što vidiš-nije istina.
Ko zna šta je onda istina.

ZA ZORANA 0230 Pa da je triper ili sifilis pa bi se za par meseci uvecao 10 puta a za virus koji se prenosi neposrednim kontaktom to je onda po logici horor neslucenih razmera i netreba nikakav medij da obelodani informacije. Prost primer je brzina kojom se u vrticu prenose boginje ili obican grip u zimskom periodu kojom brzinom se to siri . Ali psihopata je prvo molio bake i deke i preklinjao ih da ne izlaze i da ce groblja biti tesna i brutalno kaznjavao penzionere koji nisu postovali postovali policijski cas a onda je naprasno pred izbore otvorio sirom kapiju da bi izlaznost bila sto veca medjutim nije bas bila situacija za priredbe,grljenja,cestitanja i bilo je vec vidjeno da nece da izadje na dobro ALI CILJ OPRAVDAVA SRESTVA ILI CILJ NEOPRAVDAVA SRESTVA SA OBZIROM DA SU CELNI LJUDI U STRANCI ZARAZENI OVIM OPAKIM VIRUSOM. Iako jos znamo da je predsednik izuzetno krhkog i narusenog zdravlja i da bez njega stranka ne da nebi mogla da funkcionise nego bi se srusila kao kula od karata onda ovakav rasplet dobija ozbiljnu dimenziju je kada bi se Aci nesto desilo ko bi ga NASLEDIO on je ipak karika u sistemu kao pokojni Djindjic a svedoci smo da je posle Djindjica stranka bila PUSTENA KAO SA LANCA RAZOBADALI SU SE I TO VISE NIKO NIJE MOGAO DA KONTROLISE DO TOTALNOG KRAHA sto su kasnije vesto iskoristili rezervni igraci Toma grobar i Aca na koje niko nije ozbiljnije racunao a sada ako Aca ne bi bio u stanju da vodi drzavu JA TU APSOLUTNO NE VIDIM ADEKVATNU ZAMENU I ISTO BI DOSLO DO RASPADA KAO KOD DEMOKRATA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh