Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
CEDI NARKOMANU ne treba resor poljoprivrede jer je ON ZAVATIO PO VOJVODINI NA VREME. On je EKSPERT ZA PRIVATIZACIJU a to najbolje znaju slaninari. Jer kad bi mu neko dao sada resor poljoprivrede u Vojvodini bi ostali samo Ceda ,Arapi i jeftina radna snaga

CEDI NARKOMANU ne treba resor poljoprivrede jer je ON ZAVATIO PO VOJVODINI NA VREME. On je EKSPERT ZA PRIVATIZACIJU a to najbolje znaju slaninari. Jer kad bi mu neko dao sada resor poljoprivrede u Vojvodini bi ostali samo Ceda ,Arapi i jeftina radna snaga
Sta je sekiras digle bi se plantaze zdrave hrane kao jovanjica i svima lepo

A kakav je mogao zivot da bude kada kada nije bilo ni struje ni televizora ni puta ni spa centra ni letovanja ni zimovanje ni orgijanja ni gde nicega nego samo beda ,muka golo prezivljavanje nesto se nisam u privatnom zivotu naslusao prica o blagostanju pre 41 a ni pre prvog svetskog rata ne verujem da je bilo minica,djuskanja,kres varijanti voznje kolima ruka kroz prozor oralnih radova a jos ako cujem na forumu da je za vreme Turaka bilo uzbudljivo stvarno cu da priznam sebi JA ZNAM DA NISTA NEZNAM i krenucu u najblizu biblioteku na edukaciju CUJ BILO JE ZIVOTA PRE 41 BOLJU PROVALU NISAM DAVNO CUO MILANCE 971 ZIVA LEGENDO:haha:

AV o Nedimoviću na RTS2 dan pred izborne ćutnje: “On krene da objasni seljaku problem sa jagodama a završi sa krizom u Siriji. I seljaci mu veruju.”
Premijerka na Happy: “Nema čoveka, nema slučaja. Tako kaže mafija. Nema testova, nema korone”
Ostalo zaključite sami.
Generalno laganje nije interesantno ako kad tad ne ismeješ onog koga si slagao.

Kolika je "zakonski" sirina seoskog puta. Naime u selu gde imam njivu, svaki put kombajn Zmaj 142 mora da ide po bedemu, bukvalno pod nagibom, jer jedan od komsija je naguzio ogradu tik uz put. Pa me to cisto zanima.

Ispod 5 metara ne bi trebalo da bude...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Nema to veze. Ako je ograda u njegovom sve jedno koliki je put. Neznam samo dali ima propis koliko treba da bude ograda udaljena od put. 99% je stavio ogradu na put.

Pa sa jedne strane je njegovo dvoriste a sa druge njegova njiva i gde je ta njiva je bedem najmanje 1m. E sad zamisli kombajn koji ide tuda pa se sa oprostenjem naguzi tako. I to nije put do njive, vec put kroz zaseok. Gde ima jos par kuca dalje koja prolaze tuda. Njima vrse jos uvek muceni preradjeni manji Zmaj, dal 132 ili tako nesto, pa im ne smeta.

Najuži atarski putevi za vreme KuK monarhije kod nas su bili 2 fata, to su zadržali i posle i mislim da su to najuži katastarski putevi.

У рано пролеће долазили су геометри да мере њиве које су реституцијом враћене. Било је занимљиво видети где су постављали стубиће. Сви су у њиви по неколико метара. А на пар међа стубићи су били на путу. Циркус.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Сремац, 'е л' си ти неки хипстер ил' само неуредан?

Шта се ниси обриј'о,.кад си знао да ћеш да изиђеш на "тевелизију"?

:ROFLMAO:

Док не за'лади напољу, лопатам вести по Нету и на 92-ки наилазим на овакав наслов:
Tvrdi da je povredio penis gledajući dekoltovane gejmerke, sada tuži striming platformu FOTO
Не усуђујем се да кликнем на линк - не знам шта може да ме очекује од тог ФОТО материјала: да л' деколтоване гејмерке, седиште те стриминг платформе или пак оштећени и његов... кхм... :unsure:

Ма ништа специјално, као петком вече у кафани. Него нешто друго ми је привукло пажњу; број заражених у врху снс-а. А супермену ништа.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Supermen odavno izgubio glavu, pamet nikada nije imao. A žabac Kon odavno rekao da mu niko ne može spočitati što se šeta tamo amo, on je precednik.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh