geci
Član
Za mene je miele neprikosnovena,bilo koja druga nebi radila toliko a uzeo sam polovnu
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste Miele najbolja, bar po onom što sam gledao na youtube klipovima, od servisiranja do revjuva.
Mi smo imali neku Gorenje mašinu iz 80. tih godina, služila do ove godine bez problema, ali je protrunuo kazan i morao sam da je menjam. Ja sam hteo da se ona opravi jer sam na video klipovima video da ove nove (iz nižeg cenovnog ranga) nisu ni za q po pitanju kvaliteta, a pri tom zbog štednje (one sa više +) rade sa jako malim količinama vode pa je za moj pojam upitan kvalitet pranja. Odem kod jednog majstora, on ni da čuje, kaže kupi najjeftiniju novu sa što više garancije, kad se posle isteka garancije pokvari kupi drugu itd. Odem kod drugog majstora, kažem mu da čak mogu da nabavim drugi kazan (jedan forumaš mi je pronašao zdrav kazan), samo da se zameni, neće ni on, kaže matoro je to, popucaće emajl pa će procuriti i ta, cela mašina da je ispravna ne vredi 2000-3000 din ne vredi se zezati sa njom... Ja mu kažem šta te briga, ti naplati tvoje pa nek traje koliko traje i opet neće... Mislio sam da ja sam to zamenim, al' onda računam iscepaću te gume, ko zna da li ću naći i znati (čujem da ih lepe nekim lepkom) da namestim nove, ukućani takođe ajde da uzmemo novu... I posle me jedan drug ubedi da ne kupujem novu već neku polovnu al kvalitetniju i tako nađemo AEG mnašinu, za sad lepo radi i nemamo primedbi.
Kako se dogovoriš...Колико адвокати узимају ако вас заступају у предмету неке надокнаде нпр узима вам држава кућу,башту за пут,пругу,надвожњак....Колико у процентима или како већ?
Колико адвокати узимају ако вас заступају у предмету неке надокнаде нпр узима вам држава кућу,башту за пут,пругу,надвожњак....Колико у процентима или како већ?
moze sunka a moze i dimljena ali da je od neke cigančice,da oteramo malerMoze ako nema sunke
Ja sam vise za domace kobasice ili dimljenu slaninu...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Баш тако некако...Kakav problem imaš? Da li je nešto u vezi eksproprijacije? Država je napravila mehanizam za otimanje zemljišta... žalba i sud ne odlažu oduzimanje...
Ako mora eto ja cu da se ti nemucis{Kad kazes garava sunka to mi zvuci na neku krupnjacu sto bi reko Djordje Cvarkov}moze sunka a moze i dimljena ali da je od neke cigančice,da oteramo maler
- - - - - - - - - -
To je jos dobro,ima i takvih da je advokat uzeo 10% od sume sto je kao izborio a ljudi od te sume nisu videli ni dinaraKako se dogovoriš...
Zet se tužio sa bivšom firmom za nadoknadu, povreda na poslu a zbog nedostatka sredstava obezbeđenja na radu...
Advokat uzeo 50% materijalne nadoknade po pravosnažnoj presudi...
Kasnije saznadosmo da neki advokati "rade" i za manji % , ali znaš onu narodnu, posle bitke, svi su junaci...
Mene su zvali GYS firma je u pitanju,Da li je neko isao na kurs za varioca i ako jeste,gde je isao?