milovan vrsac
Član
Salamu nisam jeo minimum 5 godina,kupovao prsutu dok je trajalo oranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
salim se breSalamu nisam jeo minimum 5 godina,kupovao prsutu dok je trajalo oranje.
U prevodu, lazemo kad usta otvorimo@Peet isto kao i u ovom nasem poslu,svi kukaju kako se nista ne isplati a samo se povecava obim posla.
salim se bre
prsuta?valda nisi zlatiborca?
Luka zato prodaj tu gorenjovu i lepo uzmi polovnu miele ves masinu,kod nas masina radi minimum dve dnevno svaki dan a nekad i po 5,6 masina dnevno vec par godinaLjudi opsadno stanje u mom domu, stala MAŠINA za veš, i ona druga za sušenje, prvo su mene okrivili, iščupa me keva ispod kamiona kaze" opet tvoji srafovi i ekseri zastopali MAŠINU!!
Odem DAVIDIM ono naravno GORENJE, djubre svasta sam joj radio ali dok je nisam prevrnuo nisam skontao kakvo je to djubre,
Plastični kazan?
Motoric ko od mixera, samo beton ko nekada
Uvukla čarapu u ususno crevo do pumpe, jos unutra u crevu ima neku kuglu jedno 35_40mm precnika,
Ali da izvuces čarapu treba pola masine rasturiti jedva sam uspeo
A ona druga kurwa za šušenje uvukla 5 burgija sa Najlona od nedelje i 1 slomila
Evo sad me opet vole i poštuju ukucani
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
Nista mi nije gore nego kad dodjem kuci umoran uvece a mama kaze sine opet stala masina...Ljudi opsadno stanje u mom domu, stala MAŠINA za veš, i ona druga za sušenje, prvo su mene okrivili, iščupa me keva ispod kamiona kaze" opet tvoji srafovi i ekseri zastopali MAŠINU!!
Odem DAVIDIM ono naravno GORENJE, djubre svasta sam joj radio ali dok je nisam prevrnuo nisam skontao kakvo je to djubre,
Plastični kazan?
Motoric ko od mixera, samo beton ko nekada
Uvukla čarapu u ususno crevo do pumpe, jos unutra u crevu ima neku kuglu jedno 35_40mm precnika,
Ali da izvuces čarapu treba pola masine rasturiti jedva sam uspeo
A ona druga kurwa za šušenje uvukla 5 burgija sa Najlona od nedelje i 1 slomila
Evo sad me opet vole i poštuju ukucani
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
Ja sam vise za domace kobasice ili dimljenu slaninu...A jel ima i sunke,da slikamo zbog Gorana i Bojana.
Ma ici ce valjda i bez lanaca,a u krajnjem slucaju ima ko da gura.
Ja sam vise za domace kobasice ili dimljenu slaninu...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk