Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahah pa svi bi voleli da voze automatik i to samo po suvomResio sam cim polozim C i E naucicu da vozim manuelni menjac
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
Resio sam cim polozim C i E naucicu da vozim manuelni menjac
Ima li neki da je ostao u voznom stanju posle tebe?Prvi kamion Kamaz 54112, najneudobnije govno na ovom svetu.Nikakve amortizera kabine ili bar odbojnike vec metal o metal i vozi Menjac ruska sila ne buni se ni kvacilo kad zaboravis 4+4 na samar + polovljenje.Zavrsio na kabini
jednom prilikom sam se vraćao sa popadije u rikverc sa natovarenim sleperom,bilo neko nevreme pa se put odronioDunavskom magistralom je isao pun MAN pa mu klip i hilzna ostali na POPADIJI isao sam jednom tuda, samo mi nije jasno kako MEGA slepe ne zapnu za stene iznad puta
Nisu kade nego cisterne kao ovaj FAP sa avatara. Mislim da je i zeznutije od kipera jer ako cisterna nije puna voli da ljulja jer nemaju svi pregrade unutra. Mi rucicu od rucne zovemo tramvajka. Nadoveezao sam se na pricu o kiperu pa zato.Hoces da kazes da se sa kadama spustali u rikverc??
Ulje-vazduh, uff, TAM mi je zivot zagorcao zbog toga.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Ahaa.Nisu kade nego cisterne kao ovaj FAP sa avatara. Mislim da je i zeznutije od kipera jer ako cisterna nije puna voli da ljulja jer nemaju svi pregrade unutra. Mi rucicu od rucne zovemo tramvajka. Nadoveezao sam se na pricu o kiperu pa zato.