to samo u svici,ali i to mora da se debelo doplatiJest Gorane ali na njegove tablice koje su osiguranje može da vozi više automobila koji su registrovani
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to samo u svici,ali i to mora da se debelo doplatiJest Gorane ali na njegove tablice koje su osiguranje može da vozi više automobila koji su registrovani
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
tamo su samo novija auta,kod nas su ona starijaJeste 1.000€ za novija auta ali ful kasko. Ne može osiguranje da bude 1.000€ za auto koji tamo vredi 100€ i onaj od 50.000€
I kod nas je 1.000€ za nov “auto”, ali samo taksa valjda. Full kasko još ohoho evrića.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ha. Hoće država da mobiliše ove sa 30 i preko godina koji nisu služili vojsku i za 2x po 15 dana da pravi vojnike od njih.
Cirkus.
Oni znaju da se postroje i na koju stranu puška treba da se okrene.A sta sa ovima sto su sluzili vojni rok a isto dobili plavu kovertu
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
A sta sa ovima sto su sluzili vojni rok a isto dobili plavu kovertu
Ja da komandujem pix,zajebase se gadno ondaSmešno.Ima novca za bacanje.
A ovi što su dobili plave koverte a služili su vojsku-oni će da komanduju ovima što nisu.
Zezam se ja malo ,traziti neki smisao u svemu sto ovi rade je besmislenoLeba ti,kome se ja onda zamerio. Ma trebao sam valja da uradim nesto pa do dobijem produzenje pa valjda onda me nebi zvali