Dobiješ 100E ako je ubacišOtvoris frizider, ubacis zirafu, zatvoris frizider.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobiješ 100E ako je ubacišOtvoris frizider, ubacis zirafu, zatvoris frizider.
Otvoris, izvadiz zirafu, ubacis slona, zatvoris ?Zoki, ti dobijes 200e ako slona ubacis u frizider u 4 poteza.
Nema 200 evra jer nisi zoki.Otvoris, izvadiz zirafu, ubacis slona, zatvoris ?
Otvoris, izvadiz zirafu, ubacis slona, zatvoris ?
A kakve sad to veze ima? Sta sam ja rekao da ti mene tu spominjes?[video]/www.youtube.com/watch?v=VCC91PWn-FU[/video]Dragi Geci imao sam prilike u svom zivotu da pratim razne predsednike sto Evropske sto Azijske ,Africke,Juzno Americke i bilo je slucajeva da predsednik jase kamilu da vozi traktor da sedne u helihopter da seta pudlicu da koristi kohibu razne svecanosti ,balovi propraceni raznim narodnim motivima od narodne radinosti do bahanalija i orgijanja ali NIKADA BAS NIKADA se nije dogodilo da predsednik jedne drzave i to Evropske BELCI SU U PITANJU pored svih obaveza nadje vremena DA SPASAVA DAVLJENIKE I U ISTO VREME I OVE STO SU ZATRPANI SNEGOM ja ne mogu da se otmem utisku DA JE COVEK SPASIO DETE a i izgrdio je novinare sto su napali NEKU BABU znaci i zastitnik baba i nedonoscadi i to je narod prepoznao i NAGRADIO NA IZBORIMA FURIOZNOM POBEDOM a tako nesto se nije dogodilo jos od Josipa Broza a ovaj detalj gde predsednik spasava dete ce uci u ANALe u istoriju i ja sam posle ovog svetog cina pozvao moju skolsku drugaricu koja je vrhunski neuropsihijatar najaci i Podunavskom regionu da je pitam dali je gledala prenos iz Feketica a sa druge strane sam cuo unezveren glas moje drugarice koja mi je samo REKLA NECEMO PREKO TELEFONA na sta je mislila tacno neznam ali sam cele te nedelje bio cardak ni na nebu ni na zemlji jer ta scena I IZRAZ LICA ACIN DOK SE PROBIJA KROZ OLUJU NIKADA ALI NIKADA NECU ZABORAVITI
zaboravio je reci da placa osiguranje oko 1000 e godisnjeDa li neko zna koliko košta registracija vozila u EU državama? Drugar mi kaže da njegov brat plaća 80€ za nekog mercedesa u Nemačku, dok on ovde za Astru plaća 220€