T110
Banned
Ovo nekakav vic?
Sto bi bio vic, ljudi u 21 veku hoce vazdusna sediste, klimu i ergonomski prilagocenu kabinu nista od toga nije mogao IMT da pruzi, a pazi logiku da bi naknadno ugradili gramer IMT to ne bi prihvatio
I takvih slucajeva je brdo, Pobedin viljuskar uzeto 3 kom jedan reklamiram posle 2 meseca jer je pokidao nosace, zamenjeni posle 3 meseca opet isto, nezavisni majstori izadju i utvrde da je kolevka kriva, vrati se nazad u Pobedu da srede oni kao uradili opet ista prica, pa ponovo radili da bi na kraju menjali celu kolevku za to vreme svi na gubitku.
Rumuni nisu trazili nista specijalno, a opet IMT to nije imao da ponudi i na kraju se ljudi zadovolje remontovanim MF, ja mislim da ih jos uvek teraju.A da se taj IMT dovede u stanje koji oni zele vise se isplatio MF iz uvoza i njegovo sredjivanje, pa ti vidi kakav je to poluproizvod.
Da su izbacivali 10 traktora godisnje, ali da si sa njima mogao da budes konkurenta, ovako kad se na papir stavi Breznjev i IMT sta mislis sta ce neko da izabere.
TAFE je tu gde jeste jer ga sklapaju u robovskim uslovima i smena je nabavna cena.IMT to nikako nije mogao da postigne jer zamisli sta bi se dogodilo da radnik u Srbiji radi pod uslovima TAFE-a.I ovo sto su uzeli IMT je sviranje onoj stvari nista kvalitetno iz toga nece da izadje.
Stranci su zeznuti kupci on ti dodje sa taksativno navedenim zahtevima i od njih ne odstupa to su ljudi kojima je poljoprivreda biznis i hoce sto vise da je olaksaju.
I ne samo u poljoprivredi vec u svemu, skoro sam se ganjao sa Slovencima koji hoce kvalitetne teretne gume, a i znas kako reaguju kad im ponudis Riken misle da ih zajebavas i onda moras da im poklonis 2 seta da probaju i tek onda prihvataju.