Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to zato što je nacionalista:haha:
Zato nema ni mađarsko državljanstvo i oženjen je Hrvaticom,zato što je nacionalista! Neki i danas imaju avatar sa ekstremnim nacionalističkim obojenjem

Štogod,al ono drugo nemogu biti nikako :cvetic:

Recimo za Britance je nacionalnost ono iz koje drzave dolazis i to te pitaju , a etnicka pripadnost ih ne zanima puno. Tako nacionalne manjine iz Srbije postaju Srbi , iz Hrvatske Hrvati itd. Oni koji slabije barataju jezikom a dolaze iz balkana recimo pokusavaju da objasne da ako imaju HR pasos a recimo su Srbi da nisu Hrvati i obratno :haha:.

Ma pustite te nacionalnosti, ja Srbin, zena Hrvatica pa opet lepo zivimo. Prosto ili si covek ili nisi, nije bitna nacionalna pripadnost. Pozdrav.

Sad sam nekako prebacio, pa je u redu. Ne znam sto se bilo promenilo, moguće da je zbog vrućine, kako reče Mindjušar :osmeh:
Petre, hvala! :ppozdrav:

Imam taj problem na laptopu dok na telefonu i na drugom kompu radi normalno na Hromu...na laptopu probao preko Opere i nije islo dok preko Mozile radi ok.

Vec mjesec dana ne mogu da normalno pratim forum preko firefoxa(mozila) , morao da instaliram crome samo zbog foruma.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh