Kremator
Član
Hellraiser.... ovaj klip bas odgovara tenutnoj situaciji - https://www.youtube.com/watch?v=-oFvcignVbo .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sinoć je tu izgoreo i vatrogasni kamion.Blizu Secnja iz pravca Neuzine gori ledina,ima vatrogasaca.Sad jel to nesto ozbiljno ili ne ,nzm,cale je video u prolazu samo.Po ovoj toploti je ludilo da se pali bilo sta,a naravno vetar duva,fenira.
Sutra i prekosutra jos toplije...
Malopre izbalirao i preterao 100 bala, povrsina 1,5h ....
Za subotu se prognozira preko 40 stepeni. Cuo sam da ima malo prijavljenih. Ne razumem organizatore zasto ne odloze takmicenje, ovo nisu normalne temperature ni za one u traktoru, ni za posmatrace. Ako bude takva temperatura ja necu ici ni da gledam.5.8.2017. Će se održati takmičenje orača to jest Srbobranska brazda, lokacija na kojoj će se održati takmičenje mislim da je ista pošto nisam kući a to je imanje Pionir Srbobran na Novosadskom put, oko 3km od naselja ka Novom Sadu, ko voli nek izvoli.Biće zabavno na ovu sušu zadenuti plug u zemlju ali no.
Bože zdravlja, ako neko dođe nek se javi.Oćeš li učestvovati?
Da li je moguća pretraga po lokaciji preko telefona? Probao sam ali ne vidim opcije ni u tapatalku ni u chrome-u?