Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da hoce bar dobar led da udari jer na mnogim njivama bi to bio jedini izvor nekog novca , isplata osiguranja....

Blizu Secnja iz pravca Neuzine gori ledina,ima vatrogasaca.Sad jel to nesto ozbiljno ili ne ,nzm,cale je video u prolazu samo.Po ovoj toploti je ludilo da se pali bilo sta,a naravno vetar duva,fenira.
Sutra i prekosutra jos toplije...

5.8.2017. Će se održati takmičenje orača to jest Srbobranska brazda, lokacija na kojoj će se održati takmičenje mislim da je ista pošto nisam kući a to je imanje Pionir Srbobran na Novosadskom put, oko 3km od naselja ka Novom Sadu, ko voli nek izvoli:ppozdrav:.Biće zabavno na ovu sušu zadenuti plug u zemlju ali no.

Pakleno je napolju svi su se negde zavukli, samo su nam usevi napolju a vruć vetar jako lepo duva.

5.8.2017. Će se održati takmičenje orača to jest Srbobranska brazda, lokacija na kojoj će se održati takmičenje mislim da je ista pošto nisam kući a to je imanje Pionir Srbobran na Novosadskom put, oko 3km od naselja ka Novom Sadu, ko voli nek izvoli:ppozdrav:.Biće zabavno na ovu sušu zadenuti plug u zemlju ali no.
Za subotu se prognozira preko 40 stepeni. Cuo sam da ima malo prijavljenih. Ne razumem organizatore zasto ne odloze takmicenje, ovo nisu normalne temperature ni za one u traktoru, ni za posmatrace. Ako bude takva temperatura ja necu ici ni da gledam.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Da li je moguća pretraga po lokaciji preko telefona? Probao sam ali ne vidim opcije ni u tapatalku ni u chrome-u?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh