Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po seizmoloskom zavodu epicentar je tacno u nasem ataru na mestu gde upravo grade vetropark.

Inace bio sam na ulici i nisam nista osetio, dok se po kucama osetilo poprilicno.

Послато са SM-J510F уз помоћ Тапатока

Ubi vrucina i u Vrnjackoj. A ja pobegao ovamo na "svez" vazduh. Ako je neko u blizini neka se javi

Sent from my iPhone using Tapatalk

cca 300e u Best&co 105l AM, imas i njihovu online prodavnicu. Posto su drugi brendovi ne znam.

Napravljen parking grejac .. radi i funkcionise super ,Komplet sadrzi ( grejac ,pumpa 12v.. racve, selne, senzor gasenja na 50step. slavine creva , ) zainteresovani ...poruke PP.. mogucnost dogovora sa cenom isporuke da se vrsi ugradnjau auta,
traktore itd.. na sva pitanja sam raspolozen da odgovorim.. :ppozdrav:

Ja sam u blizini. Jedno 100 200 km. :)

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

A meni tapatalk radi samo na wifiju. Stednja na sve strane. Kanda sam dobio obavestenje neko i za pm ali ne vidim u inboxu nista. Ako ti nije kasno, dolazi :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Paore ne treba cudno nista da ti bude! Onaj Putin vec par godina u desetine napisanih postova me izvredjao na svakakvoj bazi i mislis li da su ga jednom bar opomenuli?
Jok, samo sam ja bio banovan u par navrata zbog replika na njegovo vredjanje! A on se kaci non stop! Sto ne bi kad mu dozvoljavaju!

Deo postova je obrisan. Jeste da su postovi vlasništvo autora, ali je odgovornost za ono što se objavi na forumu na meni.

Oni koji nisu upoznati sa čime je vezan ovaj post ne trebaju da zapitkuju, nebitna stavka.

Ajde ovde da pitam da ne stvaram u nekim temama :off_topic: ovi što otkupljuju mehanizaciju koliko placaju realno cenu te mehanizacije što se prodaje i dali se sa njima treba ulaziti u pricu trampe traktor za traktor

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh