mladenmaso
Član
sta je ovo sa forumom nemogu da se snadjem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto?Sta te muci?sta je ovo sa forumom nemogu da se snadjem
Ja sam za ovih nepunih 70km platio 260din klizanja po drumu, a u povratku isto toliko.T110, a resursi jesu li im ograniceni kada registrujes auto,svaki kubik ti naplate i to zesce...? jesu li im ograniceni resursi kad za auto put od smedereva do raznja naplate za 1 auto 440din u jednom smeru???koliko samo uzmu para dnevno ,mogli su da naprave nadstresnicu iznad celog auto puta
Ja sam za ovih nepunih 70km platio 260din klizanja po drumu, a u povratku isto toliko.
Samo sam napisao razliku između čišćenja puteva u Nemačkoj i u Srbiji.ZA POCERINU Dragi Pocerina sto se tice stanja na putevima u Holandiji kako je realno stanje nemam informaciju jer sam razmontirao satelitsku antenu da mi ne bi odvlacila paznju i unosila nemir u moju i te kako smirenu porodicu a kako se ne bi razdrazivali sa raznim vrstamma FATAMORGANE ja im pustam stalno RTS 1 da cuju prave i istinite informacije i cela porodica deluje zadovoljnije i srecnije pogotovu sa raznim saznanjima o prosperitetu o zemlji lidera u regionu o buducnosti i priznajem da sam jednog momenta psihickog posrnuca bio cak blizu da se uclanim u JEHOVINE SVEDOKE medjutim sasvim slucajno sam odgledao jednu emisiju o tome sta je se sve uradilo a sta ce tek da se uradi u nasoj zemlji i nemogu da sakrijem odusevljenje i adrenalin mi je proradio i odlucio sam da ne pristupam za sada JEHOVAMA a kako je krenulo mozda,kazem mozda PRISTUPIM STRANCI VASKRSNUCA,ZDRAVOG RAZUMA I PORODICNE IDILE a i ovi moji ce samo DA JOS MALO PORASTU a Holandija neka radi svoj posao a mi cemo svoj pa ce vreme pokazati gde je ko i ko kosi a ko vodu nosi .Do sada je kazu na TVu uradjeno i previse a tek je u planu ogroman posao samo treba biti strpljiv a i trebace nam jos par desetina milijardi kredita od MMFa i OSETICE SE DEBELO KADA UDJE MALO VECI kredit A VEC JE KRENUO DA ULAZI ali treba biti strpljiv i vratice se i narodu toliko zeljeni osmeh i samopouzdanje i veliko zadovoljstvo samo izdrzati jos par godina a posle ce sve biti