vidi cenu salse
Nemaju salse,nisu svi preparati isti i kod njih i kod nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vidi cenu salse
Naravno da imaju Salsu. Proslogodisnja cena je 125 eura 100gr.Nemaju salse,nisu svi preparati isti i kod njih i kod nas.
Naravno da imaju Salsu. Proslogodisnja cena je 125 eura 100gr.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Makso,pa taj amistar je duplo skuplji nego kod nas. Jel ima cena za Moddus?
Losa ti je onda ta zadruga. Imaju i le99 i neomu. Mi sejali prosle godine.Ovde gde sam ja ulogovan kod jedne zadruge nemaju,tj ne rade sa salsom,evo primer za suncokret nemaju neomu ni pioner le 99, nego imaju le25,adagio i jos dosta stranih semena koje nema kod nas.
- - - - - - - - - -
Pa ima neku ojacanu verziju pa je zato i dosta skuplji, sve zavisi neke cene su i skuplje nego kod nas a neke su kod njih jeftinije.Evo suncokret pioner je skoro cena kao i kod nas.
Losa ti je onda ta zadruga. Imaju i le99 i neomu. Mi sejali prosle godine.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Kolike su vrece? Po ceni bi rekao da su od 150000 zrna.Nije losa druze nego nemaju interesovanja za suncokretom,rade 15 000 ha, seju psenicu,jecam,uljanu repicu 5000ha, kukuruz i suncokret seju malo oko 150ha, kukuruz seju opet puno ne znam tacno.
Odakle si ti uzeo tamo kod njih, koje mesto?Kako ti se zove ta apoteka kod njih?
- - - - - - - - - -
Evo bas sad sam pogledao kod drugih manjih poljoprivrednih apoteka i cene su sledece:
1Pioneer le 25 i le99 197e.
Kolike su vrece? Po ceni bi rekao da su od 150000 zrna.
Jel moguce da ovako ide cirkular?
https://youtu.be/D7GP0WEgJYs
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока