Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste Jd 75ks.Vidim da znas gde Sam bio@marica
Da li je u pitanju traktor JD od 70-75ks sa prednjom vucom?
Viđao sam ih i ja u Agroleku nose hemiju za RO.Nisam obraćao pažnju šta je u pitanju.
Ja nisam imao do sad ovako iskustvo pa mi je bill bill interesantno da podelim sa kolegama.Ne poznajem tebe licno, ne poznajem njega ali osecaj je cudo.
Seme je jeftinije. Hemija nije.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Nisam ga pitao nista vise sve mi je bill jasno sa kim imam posla.Jesil ga pitao za koliko para pokazuje mašine koji nemaju motor???Jesi bio u Svilajnac???
Zanimljivo i ja sam odmah pomislio na bracu Troter od SvilajnacNe poznajem tebe licno, ne poznajem njega ali osecaj je cudo.
Mene konkretno ne zanima. Prosle godine smo npr generik Select Supera (pandam Kletoxu) placali 25eura, a total 5 eura. Na kraju smo preneli hemiju odavde iz Srbije. Iz razgovora sa ljudima svi su se hvalili da na crno kupuju nasu hemiju galenika i CA.Seme je dosta jeftinije, a i hemija.
Recite koji preparat vas zanima, sad sam bas kod njih ulogovan mogu da vam kazem cenu, evo amistar extra 1l-76e
Seme je dosta jeftinije, a i hemija.
Recite koji preparat vas zanima, sad sam bas kod njih ulogovan mogu da vam kazem cenu, evo amistar extra 1l-76e