Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste Jd 75ks.Vidim da znas gde Sam bio@marica
Da li je u pitanju traktor JD od 70-75ks sa prednjom vucom?
Viđao sam ih i ja u Agroleku nose hemiju za RO.Nisam obraćao pažnju šta je u pitanju.
Ja nisam imao do sad ovako iskustvo pa mi je bill bill interesantno da podelim sa kolegama.Ne poznajem tebe licno, ne poznajem njega ali osecaj je cudo.![]()
Seme je jeftinije. Hemija nije.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Nisam ga pitao nista vise sve mi je bill jasno sa kim imam posla.Jesil ga pitao za koliko para pokazuje mašine koji nemaju motor???Jesi bio u Svilajnac???
Zanimljivo i ja sam odmah pomislio na bracu Troter od SvilajnacNe poznajem tebe licno, ne poznajem njega ali osecaj je cudo.![]()
Mene konkretno ne zanima. Prosle godine smo npr generik Select Supera (pandam Kletoxu) placali 25eura, a total 5 eura. Na kraju smo preneli hemiju odavde iz Srbije. Iz razgovora sa ljudima svi su se hvalili da na crno kupuju nasu hemiju galenika i CA.Seme je dosta jeftinije, a i hemija.
Recite koji preparat vas zanima, sad sam bas kod njih ulogovan mogu da vam kazem cenu, evo amistar extra 1l-76e
Seme je dosta jeftinije, a i hemija.
Recite koji preparat vas zanima, sad sam bas kod njih ulogovan mogu da vam kazem cenu, evo amistar extra 1l-76e