smiljan123
Član
Ja sam kupio 5 komada...2 sam kupio one sa zivom (zezno se ) a 3 sam kupio neke led....12 w mijenja onu od 100 w
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imaju manu,nepodnosečesta paljenja-gasenja i dugo im treba da postignu intezitetProbali, crkle ,vratili se na stare -nije zvaka za seljaka
Pa izgleda da je kod nas bas mokro
u jednoj epizodi kad je Cvarkov otkrio seoski turizam dao je oglas;izdajem salas vlaznog tipa;Pa izgleda da je kod nas bas mokro
nisu bas tako skupe da se moras blamirati sa laznim racunima https://www.eurovik.rs/Led-rasveta/Led-sijalice/Sijalice-E27Jedan mesec kupiš jednu, sačuvaš račun. Drugi mesec drugu, sačuvaš račun. Treći mesec isto tako i četvrti i peti i šesti pa kad ova prva crkne samo je zameneš sa računom od zadnje.
Kao Pirocanac kupis pregorelu pa zamenis u firmi za ispravnu.Jedan mesec kupiš jednu, sačuvaš račun. Drugi mesec drugu, sačuvaš račun. Treći mesec isto tako i četvrti i peti i šesti pa kad ova prva crkne samo je zameneš sa računom od zadnje.
to je bilo moderno dok su se igrale masne foteP.S. Mi koji smo stavljali potenciomere po sobama kad su bili moderni sad nam LED ne vredi rece majstor, kaze mora direkt prekidac da ide.
Fote ne izlaze iz mode.to je bilo moderno dok su se igrale masne fote