Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eee odlicno,posto me nervira tema agrodan :osmeh:,kad god je otvorim zakuca mi pretrazivac na 30 sec... :osmeh:

Na jednom drugom forumu.
20624fff35db6a9bccf5aff185e3558b.jpg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Dobar je pisac pogotovo me oduševila izjava o sadnji poljoprivrednih kultura.Možda da počnemo da sadimo umesto što sejemo.

Lik je iz beograda, zemlju video možda u saksiji.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Jel taj gore ne informisani retard cuo za plodored mozda? i sta bude u monokulturi kad se seje? Sto volim te gradske filozofe gumu na kolima ne znaju zameniti kad se probusi a sad su kompetentni pricati o poljoprivredi.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nemojte ljudi to su napredne misli ljudi koji misle na nas da se toliko ljutite misle kako da nam napreduje poljoprivreda i selo neznamo da mislimo poznavaoci prilika sede u bg i mlate praznu slamu mi smo zaostali u razvoju nismo "naprednjaci"u svom poslu .mi treba samo da cutimo ima ko da misli o nama i da dajemo namete (harac) gospodi u vlasti da misle o nama a naj gori su ovi što su se pogospodili pobegli od motike pa su postali strucnjaci za poljoprivredu::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::i toliko nam je dobro da nas je sramota što nam je dobro::sramota:: .ako je:off_topic:neka odgovorni brišu

Kolko puta nedeljno idete u crkvu u Somboru i S. Mitrovici ?

Ми смо се вратили многобожачкој вери, па смо тако богу Перуну подарили пар пута жртву у његову част, да нам подари кишу и ето деси се у пар наврата киша:osmeh:....

Jel ovo kad ste prinosili žrtvu za kišu :haha::haha:

ReQktkpTURBXy8xM2UyNzEyZDQ3ZWU2MjdhMzFhMTg1ZDUyYTY2OTBlYS5qcGeSlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCww

Ма јок, то је мој тетак са свјом праћком докачио случајно тог невидљивог...Био на некој свадби, опио се и уместо младожење гађао јабуку на бандери, па са својом праћком омашио исту и потрефио овог јадника:haha:...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh