nesto2
Član
Odes na derbi i nameste ti dzabe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima dva coveka iz Bele Crkve koji se bave sa tim jedan je da ne kazem pocetnik ali i on moze da ti sredi to.Dok za drugog mogu reci da je profi cak sta dolazi i na kucnu adresu sa sve krevetom.Tvoje je samo da trpis.Namesta i za sta nisi znao da ti je iskocilo povrede iz madih dana.Ako hoces mogu ti dati brojeve telefona.Ja imam problema sa donjim delom uvek boli 2,3 prsljena i cesto se bol siri prema bokovima. A ovde kod nas nema pravih lekara koji bi tu pomogli.
Treba da se cujemo po ovom pitanju jer u zadnje vreme kod mene izgleda da je vrag odneo salu!
Evo.Pokojni Resad iz Brestovca je bio mama za sve njih.Povrede koje su bile za operaciju je sredjivao kao od sale.Jednom prilikom odem kod njega dodje lik sa curom kaze za dva dana ima na Vma zakazanu operaciju kolena al cuo za Resada pa dosao da vidi.Sredi on njega posle pola sata vike dreke i ostalog.Kad je decko izasao ovaj mu kaze da istrci do kapije mi svi koji cekali na red stali i gledamo usao sa gipsom i na stake i istrci on kao da nikad mu nista nije bilo...Moze,daj broj od tog profesionalca.
Ma nista samo da tebi bude bolje.Znam kakav je to bol.Vazi kad budem dolazio svratim.Samo daj neki kontakt telefon da se nadjemo.E hvala kolega. Aj kad si u prolazu,tj kad ides u grad svrati da popijemo nesto.