slobapatrola
Član
Nije sija nego vrat.Ja sam ti dao cinjenicno stanje a pokazi ti meni gde to pise makar i u nekim novinama da je tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo si delimicno u pravu. Ti si izneo vidjenje Milana Prostrana vecitog agroekonomiste i coveka koji uz Djordja Bugarina od kad znam za sebe prica onako kako vetar duva. Da li je normalno da Beogradska oblast povuce naj veca sredstva za penzije? Pa jeste jer ima naj vise stanovnika samim tim i penzionera. Tako je normalno da Vojvodiana dobija najveca sredstva dok god se deli po ha jer ih naj vise ima. Tek sad mi je zao sto smo protestovali protiv Zakona koji je predlozio svojevremeno ministar poljoprivrede Dusan Petrovic da se subvencije isplacuju prema kilogramu proizvedene robe, ali ni to vam ne bi valjalo jer ipak se ovde proizvodi malo ekstenzivnije. Ovo su cinjenice bez neke mrznje, pa ko hoce nek ih vidi ko ne vidi nikad nece ni progledati.Nije sija nego vrat.Ja sam ti dao cinjenicno stanje a pokazi ti meni gde to pise makar i u nekim novinama da je tako.
Jel to za stambene,ili pomocne objekte?Da li kod vas idu derikože iz opštine za merenje objekata,da se plati legalizacija.Ja im lepo pokazao kuda se izlazi iz dvorišta.
Sto su derikoze?
Kao geometar ti kazem da je sad legalizacija najpovljnija.
Ja legalizovao sve pre 15 godina,koštalo me 10 puta skuplje nego danas što nelegalno postaje legalno,dakle ispali smo budale.Sad je isti onaj što je nelegalno zidao i mi koji smo legalno zidali uz to još uštedi.Sto su derikoze?
To ti zavisi od tzv angazovane snage,tj struje koja ti je potrebna.Ja sam skoro radio odobrenje na 3X42A i platio 80 i neku hiljadu.Mislim da je za 16A po fazi oko 40000.Jel zna neko koja je cena trofaznog prikljucka struje u domaćinsto?
Sto su derikoze?