Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Takav vocnjak a nemaju antifrost. E Misko, prop'o si nacisto. Gledam po fb planiraju da pale bale slame izmedju redova. E sirotinjo, doslo mi da mu pozajmim crevo da zaliva stabla:svinja:
Jedno mu priznajem, maher je svog zanata. Sve po zakonu, a sve za sopstevnu korist.

Imaj i ti razumevanja, što si takav. Nije ostalo za ulaganja mnogo, nakon kupovine zemlje

Mišković hektar plaćao 307 evra

Gledam danas kada sam prolazio pored tog vocnjaka na svaki 15 m postavljene bale slame 2-3 na gomili i na otprilike polovinu vocnjaka razvucena protiv gradna mreza.
P.S.
Nisam smeo da slikam.:osmeh:

Zna li neko kako prodati ideju. Imam tri ideje iz različitih oblasti a nemam volje ni snage da nešto poduzmem u pravcu izrade prototipa. Jedna se odnosi na avio saobraćaj, druga je iz vojne industrije a treća aplikacija vezana za zdravstvo. Razlozi zbog kojih nepravim prototip su sledeći. Osim ovoga što znam potrebna su i znanja iz drugih oblasti. Trebao bi sastaviti tim ali organizacija i zivkanje na telefon su mi noćna mora. Jednostavno to nevolim. Zbog toga tražim neki kontakt koji bi pojednostavio čitav taj proces.

Ako vec imas ideju moras da istrajes do kraja,, a nece te mrzeti da brojis pare .. odmah da ti kazem nema od tog posla nista .. ti imas samo ideje mozes da das nekom ideju i da nemas nista od toga , terba to objediniti progurati na trziste ,ima tu posla vise nego mnogo .. a ti imas samo ideju....:haha:

Znam da ima mnogo posla. Nije to samo ideja u glavi. Dosta je to razrađeno. Skice proračuni i slično. Vučem već nekoliko godina i još nisam odustao ali nailazim na neke probleme koje mrzim rješavati a po prirodi izbjegavam da radim posao koji nevolim. Prije svih borba sa papirologijom ,ljudima i trgovina.

Kris imam ideju za dostavu fast fuda helikopterom, ajde da nadjemo nekog ivestitora da meni kupi helikopter i tebi nek resi 2-3 ideje od tih sto?:haha:

Za realizaciju takvih ideja je najvaznije poznanstvo...trebaju ti jaki (bogati)ljudi ,na polozajima iz svake te oblasti koji bi mogli gurat dalje a ti da se zadovoljis sa nekim sitnim procentom

Jesil ti iz Bosanske Kostajnice

Rizik je svaka trgovina ali ima ljudi koji prepoznaju vrijednost robe. Nije neophodno da prodam ideju ali možda neko zna nekog ko se zanima takvim stvarima. Jest da je ovo poljoprivredni forum ali ima ljudi iz raznih oblasti. Možda pronađem nekog spremnog za suradnju. Dobro je dok ljudi imaju ideje. Ovoj zemlji nedostaje ideja i djece. Grijeh je ne učiniti ništa u pravcu realizacije a oni će pronaći svoj put.
Smiljan
Da iz Kostajnice sam. Bila je nekad i Bosanska ali imena se mjenjaju.
Bogati mogu pomoći i odmoći. Za sam prototip nisu potrebna neka velika sredstva i to nije neki problem. Problem je organizacija i ljudi. Gdje, ko, kad, dogovori, pregovori, putovanja, a ja sam čovjek koji voli biti sam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh