Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili možda kupiš 4 gume na felnama pa ostaviš 3kom sa bosanske strane da ti čuva prijatelj i prođeš na srpsku i ostaviš je da ti čuva drugi prijatelj. I tako 4 puta ukupno i 'preteraš' gume.
Kako dokazati da 4 gume na felnama vrede manje od 100 eura? Jel ima neko iskustva kako to 'preterati' a da se ne ide preko vode?

Cale je preteravao po dve kamionske, vrednos obe je 200e..
Prvi put se provukao, nisu pravili pitanja niti su trazili racun, svaki sledeci put je bilo opustenije...
Ali ima i toga, zavisi na kakvog carinika udaris, znam dok sam gorivo sipao u kante pre.
Uglavnom za polovne gume ti nece reci nista.
I da, ovo se odnosi na granicni prelaz Sepak i Karakaj

Kao sto rekoste, sve zavisi na kakvog carinika naletite. Nekad se desi da cak i ne pregleda vozilo. Mozes da povedes jos jednog prijatelja i jednu gumu kupio on a drugu ti i opet ti nista ne mogu. Mi smo tako prenosili pvc prozore, naravno imali smo racun a za vrata je tata nasao neku semu jer su bila oko 250 evra.

Planiram da pravim drveni čamac od topole. Čitam malo o zaštiti i kažu da je laneno ulje sa dodatkom voska dobro. Ima li nešto bolje?

Imaš pretraživač na geosrbija a možeš i u ortofoto da vidiš satelitski snimak,samo ti treba broj parcele ako nemaš traži direktno.

Ako hoces slike realnog stanja koristi google earth pro,prosle godine su obnavljali slike,mene su uhvatili na parceli u spartanju :D.

Ja imam brojeve parcela,a treba mi sajt gde mogu da ih ukucam i da mi pokaze na karti kako izgleda,levi-desni komsija,itd.

Sad sam probao ali kad kliknem na geografski pregled,pukne stranica,mora da je do nekog servera. Inace hvala na pomoci

Pozdrav, ne znam gdje bi pitao pa rekoh ajd ovde! U potrazi sam za traktorom i cuo sam da su kod vas u srbiji dosta povoljnije cijene nego ovde kod nas, (Prijedor,RS) interesuje me mtz82, stara tipa sa malom kabinom, u solidnom stanju pa ako ko ima da prodaje ili zna nekog.....bio bi zahvalan za informacije!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh