Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radovane crni Radovane.Ne znam, verovatno ministarstvo. Pitao me je da li se povecao broj gazdinstva od zadnjeg popisa, gledaju da izmuljaju da ne dobijemo subvencije. Rekao sam da sam brat od tetke iz NS i da ne mogu da mu pomognem, Radovan balira seno
Isto tako dobio, danas zvala neka zena, kaze da je iz BG zavod za statistiku,pitala za brojno stanje svinja, pocev od prasadi i tako po kategorijama. A cujem da je jos neko u selu pitan za povrsine, prinose, itd.Dobio sam i ja pismeno obavestenje o poseti anketara. Evo prvi pasus. U periodu od 23maja do 5 juna Republicki zavod za statistiku sprovodi anketu o povrsinama i zasadima na kraju prolecne setve. Ova anketa se sprovodi na reprezentativnom nivou u koji je slucajnim izborom ukljuceno i Vase gazdinstvo. I tako dalje... Jos navode da je tajnost zagarantovana i da ce isto ponoviti pred jesen da bi procenili rezultate prinosa. MALTRETIRANJE.Ne pise da li je odazivanje obavezno.
Izbacio bi ih ja naglavačke,kulturno,ono,zatvorite kapiju spolja,molim Vas
Ja imam jos 1.5ha da posejem. Ja se ne brinem za susu jer je njiva pored reke. Ma da 2012. morao sam da pravim manju branu da akumuliram vodu kako bi pumpa kapaciteta 1000-1200l/min mogla da radi duze vremena bez prestanka.Ja cu da platim postom, ti posalji???? Razmisljam se da li da sadim, jos moz udari susa.