Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prosle godine na jednom ribolovackom forumu pokusao da objasnim clanovima koji su postavljali slike krkanluka napravljenih od ribe da se na veliki petak ne prave krkanluci od jela i sebi ugodjaji, nego da se na taj dan saoseca sa stradanjem i patnjama Isusa Hrista. Nisu me konstatovali i ako sam naveo da nisam neki "Boziji covek" i da ne propagiram veroispovedanje, a urednik mi je izbrisao post.
.
Ovakvu molitvu?Ja sam palio traktore danas ali nisam izlazio iz dvorišta.Za svaki slučaj sam očitao oče naš pre paljenja.
Bogami radili su danas i Sloga Kać i BMM Kać,i seju i pršću pšenice,kažu radnici oteće im se ako danas neradeProdje "jedan" sa traktorm da kultivira. Verujem da ce biti jedini u ataru.
Ja sam prosle godine na jednom ribolovackom forumu pokusao da objasnim clanovima koji su postavljali slike krkanluka napravljenih od ribe da se na veliki petak ne prave krkanluci od jela i sebi ugodjaji, nego da se na taj dan saoseca sa stradanjem i patnjama Isusa Hrista. Nisu me konstatovali i ako sam naveo da nisam neki "Boziji covek" i da ne propagiram veroispovedanje, a urednik mi je izbrisao post.
P.S. Ovi svi postovi najverovatnije ce se prebaciti u chat caffe-a i tamo se nastaviti diskusija.