MOMOSARIC
Član
Ne zanosi se , nije to tolka lova , kad odbiju sve poreze i troškove teško da će ti leći možda 800 000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prodje "jedan" sa traktorm da kultivira. Verujem da ce biti jedini u ataru.
A ovako kad nisu praznici radi li nedeljom? To mene interesuje.Prodje "jedan" sa traktorm da kultivira. Verujem da ce biti jedini u ataru.
U pravu si kolega i ja slavim ovaj uskrs ali ni prošle nedelje nisam radio na veliki petak i uskrs zbog poštovanja prema prijateljima i komšijama ,kod mene se uvjek nije radilo ni na katolički uskrs, božić i veliku gospu.svejedno se stigne sve napraviti šta bi da je padala kiša?Veliki petak, Uskrs, Bozic su ipak veliki praznici u celom hriscanskom svetu i tu se vise ne radi o tome da li je neko vernik, ili ne. Tu se radi o opstoj kulturi.
Nedeljom se radi samo onda kad je to neophodno, kad je zetva, setva i neki neodlozni poslovi na polju, ali to je uglavnom par nedelja u godini.