Chat 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Red??? Od strane zatvorenika ??? A tek Arkana gde bi ga ti smestio??!!!
Затвореника затвореног од прошле и садашње власти која тако добро ради и мисли добро овој земљи...Кад дођу други биће неки други затвореници,можда ти или неко други,па шта онда...
Аркана нека тамо где је,о мртвима се не прича иако немам неко високо мишљење о њему..За Легију знам зашто сам написао.

Ne, ime je pun pogodak, bez i jednog dinara za reklamu svi ga promovišu. Za svaku pohvalu ko je takvo nazvao.

Ej ljudi lepo se zabavljate.
Nego sta mislite ?
Sta ce biti?
Postoji li neka sansa, da nam svane?
Nekad!!!
Kad tad!!!
Ili je vec sve "deza vu"???

Postoji li neka sansa, da nam svane?
"Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane." Kaže narodna poslovica, e sad kada ćeto biti veliko je pitanje.

@putin

BABA VANGA PROREKLA: Rus Vladimir će biti gospodar sveta!

Jedna od najpoznatijih svetskih proročica, čuvena Vanga izrekla je mnoga proročanstva koja su se još za njena života ostvarila. Između ostalog, davne ’79. žiteljka sela Petrič rela je “da se sve topi, kao i led, ali samo jedno ostaje netaknuto – slava Vladimira, slava Rusije. On sve sklanja sa svog puta i ne samo da će se sačuvati, već će postati gospodar Sveta”… Ali i da će Rusija ponovo postati imperija!

Vanga je to izrekla u vreme SSSR, kada je reč Rusija retko ko izgovarao. Na kog je Vladimira ona mislila, ostaje zagonetka. Tumači njenih proročanstava “tipuju” na trojicu: srednjovekovnog kneza Rusije Vladimira Dolgorukova, Vladimira Iljiča Lenjina i na Vladimira Putina.
A Putin je, izračunali su, baš “osmi” Vladimir u ruskoj istoriji…
:ppozdrav:

Stari nekoliko dana, a danas su dobili novu kutiju. poklonicemo ih nekome ko voli macke i ima uslova za njihovo drzanje. Deluju mi da ce biti blago cupavi, posto mi se motao po dvoristu komsijski macak koji je persijanac, a takodje i svaler :osmeh: Za sada ne spominjem komsiji nikakvu alimentaciju

Samo neznam kako cemo im dobaciti, kad ne daju prelaz preko zemalja EU. To je isto kao sto mi pocinjemo da gradimo Juzni Tok, a Bugari stopirali po naredjenju EU.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh