Cepa požarstvo kao gušter. Kada se odžombi javiće se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Je..s sunce... vratio se misleci da ima snega ovde, kad ono prc!!! Mozda ako ne budem poslusan poslace me na Kopaonik na zimovanje!!! Oces ici i ti na skijanje???!!!Peet I kako je bilo na Tenerifima ???? Ili gde si bio odmoru ???
Je..s sunce... vratio se misleci da ima snega ovde, kad ono prc!!! Mozda ako ne budem poslusan poslace me na Kopaonik na zimovanje!!! Oces ici i ti na skijanje???!!!
Imas ti pravo da ne treba raspravljati o tim stvarima samo sto veoma cesto se u vise tema vrte te price i spamuje se na veliko a uvek budu banovani oni koji su nekog misljanja a i stava kao naprimer ja. Ali sve je ok. Neke stvari u nekom datom momentu su jako teske za raspravu. U svakom slucaju Boze zdravlja a bice prilike kad cemo moci pricati o svemu. Bitno je samo ne menjati stav.Vidis Peet koliko silno gresis,na ovom forumu uopste ne treba pricati o Rusima kao naciji ni najbolje ni najgore,takodje ni o Amerikancima.Ovo je forum za razmenu iskustva u domenu poljoprivrede,a to koja je nacija po tebi nama najvise pomogla-odmogla te molim da zadrzis za sebe na obostrano zadovoljstvo.
Šta nam je sa kombajnerom vojnikom, posećuje li forum?[/QU
Danas valjda na sluzbu a juce jurcao po gradu(Petrovcu)tako mi rece.