Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije valjda da još veruješ u bajke.Ja mislio da narod u Srbiji preraso taj stadijum na zadnjim izborima ,kad ono trt.Konacno da pohvalimo i policiju , pronasli su Miliceva,uhapsili onog mesara i konacno je i ubica Ranka Panica prondjen . http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...ica-Ristic-osumnjicen-za-ubistvo-Ranka-Panica
Nije valjda da još veruješ u bajke.Ja mislio da narod u Srbiji preraso taj stadijum na zadnjim izborima ,kad ono trt.
Pisali ti prijavu ili mislis da ce na osnovu snimka da posalju?Nije to malo novca.Ja očekujem čestitku jer nisam propustio pešake u N.S na raskrsnici a znam da su tamo kamere.
Sale prvo neka ti sudija ili neki pravnik objasni koja je minimalna a koja maksimalna kazna za tvoj prekršaj,ako je minimalna onda ni ne pokušavaj da se žališ jer će je u najboljem slučaju samo potvrditi.Ako nije minimalna ima šanse da stigneš uz žalbu na minimalnu. Ja sam pre dve godine u glavnoj ulici u Vršcu vozio 50 m bez svetala noću ,toliko su načičkali lampi ispred vladičanskog dvora da nisam primetio da nemam svetla.3 meseca+6 poena+15000 hilj i sudijin savet da se ne žalim pošto je minimalna kazna.Nedavno sam opet imao duel sa državom ,čekam sud.Dobro došao kolega, podneću žalbu pa će vidimo, bar su mi dali tu mogućnost, samo da nebude ćorak, bar da mi dozvolu ne diraju.