Kosjerac
Prijatelj Foruma
Ovde smo ispunili normu, došli smo do 100-te strane, može li chat 5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si kupio puz?i moj je isti takavDok je ta cena moja ide na visinu
Ja radim koliko imam novaca da isfinansiram,mogao sam uzeti ko zna koliko hektara u arendu ali tu nastaju problemi oko obradeDobri ste koji mozete da je sacuvate,ostavili psenicu na cuvanje sad soju svaka castnije vam onda tako lose imate novaca...
Koliko ja pažljivo čitam na forumu,ti nemaš visoke arende,ili ipak imašDanas sam cuo neke prie oko 40 din za soju jbt 10 metri po jutru 40 000din a arenda 25 000 pa i 30 000 samo napred.
Soja je bila 25din 2002. i 2003. u otkupu,ali je tad na pumpi litra goriva bila 36.6din,zakup 100euraOvi iz Viktorije su ludi skroz,otvorili se celih 35din/kg,da sam ja direktor ne bih ponudio ni 25din/kg. Oni iz godinu u godinu cene smanjuju,nebitno za prinos,a mi cutimo...kao kod devojke,cutanje je znak odobrenja. A vidim i arende niko ne planira da smanji,kazu ove gazde naduvankovici kako da izadjem pred gazdu njive,pa sramota je da sad rusim samom sebi cenu.