Neverujem Vlada je ozbiljan čovek .
Više mi je dosta ovih političara... Taj Radivoj je kao neki maneken. Propala mu zadruga pa našao uhlebljenje u opštini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neverujem Vlada je ozbiljan čovek .
Mene su isto zvali jutros iz Opstine i kao nesto tipa da se njima dotera hrana pa ce oni dalje da usmeravaju,pitao sam ih dali su normalni i prekinuo vezu,vise me nisu zvali.Ma ta Dragana je pomoćnica opštinskog sekretara za poljoprivredu.
Došli tamo da se slikaju.
Dobro jutro drustvo.
Znaci smena vlasti i dalje Sabac,Obrenovac,Smederevska Palanka koja je sledeca opstina?Blic pljuje Smederevsku Palanku zato sto u njoj SNS nije na vlast, sto je ocigledno!
Svilajnac itd. Za Smederevsku Palanku koja je danima pod vodom i bez pijace vode niko iz drzavnog vrha NE pita i ne pominje! Bio je ministar odbrane poveo je sa sobom 20tak televizija i fotoreportera ocigledno dosao vise radi slikanja, nije doneo nikakvu pomoc ugrozenim gradjanima...Znaci smena vlasti i dalje Sabac,Obrenovac,Smederevska Palanka koja je sledeca opstina?
Blic pljuje Smederevsku Palanku zato sto u njoj SNS nije na vlast, sto je ocigledno!