Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Citat sa vikipedijeOpet o politici i opet isti akteri.
To da nas nisu bombardovali to je jedna stvar, al naivan je ko misli da je neprijatelj, našeg neprijatelja nama prijatelj. Varate se ako mislite da ruska nova finansijka elita ima neka osećanja prema narodu ovde. Vole oni srbiju , jer su uspeli da kupe NIS jeftino i izvleče 51 posto profita.Kad uzmu pare od nas, oni pravac na zapad pa pokupuje luksuzne jahte iz njihovih brodogradilišta.
A što se tiče, radnika u sočiju kako sam ja čuo radili su oni u sočiju duže vreme bez papira, al kad su počeli da traže pare, neko rešio dam im pošalje inspekciju i uzme pasoše.
Ono što morate da shvatite, da je Rusija ovom aspiracijom ka KRIM-u zabila nož srspkim interesima na kosovu. Opravdanje njihove akcije je da zaštite većinsko rusko stanovništo u toj regiji.
Kad i ako naši odu na neke pregovore sa šiptarima o kosovu, ovi će reći: Pa vidite da su i rusi uzeli teritoriju gde je rusa 90%, po tom principu kosovo je šitarsko , jer ih ima 80-90% dole.
Možda nekom ovaj rat predstavlja neku satisfakciju, kao odraz nemoći zapada u ovoj situaciji koji je očigledan, al treba gledati dalje od toga, zbog gore navedenog mislim da ovo posredno škodi našim interesima.Manite se idolopoklonstva, naivnosti vere u druge. Samarićani su davno izumrli. Uzdajte se use i u svoje kluse i da namestimo ovde zemlju po našoj meri i da se u njoj lepo živi.
Ako neko sumnja u to,mogu da potrazim to istrazivanje...