putin
Član
Оваг дечка из Товаришева треба одвести у Америку да се уда за неког геј фармера,испуниле би му се све животне жеље,све около Џон Дир,нема орања и биће задовољен у сваком смислу..Удави више са Американцима,иди кад их волеш толико..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav Kosjerac. Familija Marjanović iz Dubnice odakle je čuveni MićkoDobro jutro, od koje familije ti je tazbina?
Бачена уреја на угар јесењи јер се летос није стигло угарити и то руска 250 кг по кј.Опалићу дрљачом 2 пута сутра,семе стиже око 12 марта пионир но1 ,сетвоспремач 2 пута и сејање 20-ог марта ако време дозволи па шта ми бог да,А ви колеге браћо и земљаци молио би савет сугестију и покору јер сам нов у овом послу
Ispade da je amerika iskljucivo poljoprivredna zemlja.Da im nije da jasu ceo svet nebi se oni najeli od njihove poljoprivrede nego zajasu naftna polja pa bombarduj.Neka uzmu oni nasu mesinsku tehniku pa da vidimo sta ce da urade mislim na nase masine,na njihovu starost.Ipak smo mi snalazljiv narod.Uostalom lako je njima kad vidi koliko leda i snega imajuBolje irvasa nego obicnog jelena, da bi bio IN
Stvarno ti amerikanci nista ne znaju, glup jedan svet. Da im mi pokazemo kako se zatvara brazda kupili bi tehnologiju od nas, a ne oni no-till i ostale gluposti. Barem 3-4 puta godisnje uzorati i 2-3 puta podrljati.
Ispade da je amerika iskljucivo poljoprivredna zemlja.Da im nije da jasu ceo svet nebi se oni najeli od njihove poljoprivrede nego zajasu naftna polja pa bombarduj.Neka uzmu oni nasu mesinsku tehniku pa da vidimo sta ce da urade mislim na nase masine,na njihovu starost.Ipak smo mi snalazljiv narod.Uostalom lako je njima kad vidi koliko leda i snega imaju![]()
Kakve ovo sad ima veze sa zatvaranjem brazde ?
Мислио сам од 20. марта до 1.априла посејем ако дозволе временски услови и температураsve ovo ok ali taj 20-i mart nekako mi sumljivda da nije rano?