Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I to je Srbija.:osmeh: Drz se ti foruma i mani se Madzarske.:haha:Daleko bilo ne ponovilo se.Al na zalost ponavlja se iz godine u godinu.

Dobro jutro svima. Mislio sam da odem negde na docek nove godine i zimovanje u isto vreme,al sa ovakvim temperaturama zimu cu provesti u Pepeljevcu,tu je najbolje,sad cemo da idemo da se sankamo. Napravili smo sve,samo da je koristimo.

- - - - - - - - - -

Meni zao da vam kazem da je kod mene suncano jutro 23 stepena u plusu...

Kako bi rado pobegao tu gde si ti bar na par dana,da zaboravim na minus. Ovde je blaga katastrofa,- 17.

Dule,ovde je da je nazovem mirna sredina,i retki su ovakvi uslovi,al kad se dese,ispod - 5 tempeeatura ne silazi,a sta li ce tek biti,to cemo videti,ali uskrs je mnogo pomeren napred,i ocekivao sam jaku zimu,a ocekivam i dugu,ovo sto sad prognoziraju blagi rast temperature i ledenu kisu,to je na par dana,od svetog nikole je opet minus i sneg. Nisam ziman,ali ovo pretera,iz relatvno toplog u minus,juce -8,prekjuce - 6,sad - 17,mozda je smanjila malo,a sutra koliko ce biti jutarnja temperatura videcu.

Dule,ovde je da je nazovem mirna sredina,i retki su ovakvi uslovi,al kad se dese,ispod - 5 tempeeatura ne silazi,a sta li ce tek biti,to cemo videti,ali uskrs je mnogo pomeren napred,i ocekivao sam jaku zimu,a ocekivam i dugu,ovo sto sad prognoziraju blagi rast temperature i ledenu kisu,to je na par dana,od svetog nikole je opet minus i sneg. Nisam ziman,ali ovo pretera,iz relatvno toplog u minus,juce -8,prekjuce - 6,sad - 17,mozda je smanjila malo,a sutra koliko ce biti jutarnja temperatura videcu.

**greška uz pec, dobru muziku po mogucnosti i lepu curicu i napred:

Sad treba da idem po devojku,pec je spremna,a moram jutru 2 sata napolje da namirim krave,pa dva sata da im dam silazu,pa opet vece dva sata kod krava,ipak se ja bavim stocarstvom najvise.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh