Chat 18

Ko je branio?Mi koji smo išli tamo smo branili Srpski narod.Nikakvo društveno uređenje mi nismo branili.Čak smo mi koji znamo bili protiv Tita,Slobe i njihovih sadašnjih učenika.Nisam mogao ni sanjati da ću posle 5.oktobra 2000 sada morati da skidam istu ekipu.
Bravo emigrant. Mnogi ovde na forumu mrze (po pisanju) sve oko sebe. Poslovica kaze; do podne mrzi ceo svet, a popodne i samoga sebe. Ja sam 89 imao platu oko 3300 DM, i od 4 plate kupio plac u gradu. Mi smo od standarda 80-ih, toliko daleko........ Gledam neki imaju preko 5h.,poruka na ovom forumu i sve znaju ali samo iz svog ugla ili su previse mladi, ili adrenalin ide na pogresno mesto (po tastaturi).

A šta mi imamo od toga što je tamo nekome loše ?
Jedino satisfakciju da poredimo situacije i posle kažemo eto oni su ušli u NAT-O i EU pa im opet nije bajno .
Bolje da gledamo situaciju u našem dvorištu koja ide od lošeg ka gorem .
Možda nam dolaze na naplatu sva ona manijacenja zadnjih decenija .
Inace Grci su dugo u evro-atlanskim savezima i samo su izvlačili benefite iz te situacije .

Teska tema u p.m. To je stvarno teska tema koje ste se uhvatili. Jednu stvar znam Komunista uopste nije bilo u Srbiji do 90-te. Sve i jedna kuca slavila slavu, isla u Crkvu itd. Tita nisu voleli nikako. Sad bez sarkazma, ne znam dal shvatate da smo sami sebi najveci neprijatelj i to ubedljivo. Dobar deo nase populacije bi prodali brata , sestru, majku ili oca za par dinara. Mi smo govna. Stoji nam na zastavi nesto je bilo mozda u proslosti al u buducnosti je pitanje dal ce ikada biti.

Послато са 2407FPN8EG помоћу Тапатока

Čovjeka je sigurnije procjeniti na osnovu znaka koji je sebi stavio na čelo nego po nacionalnosti.
Dok nam je dobro dobri su i odnosi među nama. Kad dođe kriza onda se mrze i rođeni a da neće druge nacionalnosti. Tada se čini zlo koje se pamti generacijama. Tako je u porodici, društvu, državi, naciji... Kad se to raspada pucaju i zakoni koji su ih držali u nekom balansu. Tada dolazi ono "oko za oko, zub za zub" koje je starije od biblije. To je u čovjeku.
Reko ja , frustracija.

verovatno 1987 u vojci u puli
A ja u Puli bio prije 3,4 dana.
Osim rodbine upozano i kontaktirao sa mozda 20ak osoba , i samo pozitivni utisci , a otisao u nedelju popodne nakon glasanja , tamo prelistam vijesti i saznam da je mozda 85 posto mojih glasalo za lopurde , da su placali mojim parama americke agente , da su neki koji su izgubili iz frustracije izbacili jedinog postenog covjeka iz stranke ...

i ti si pun frustracija
Kad smo već kod izbora...mladi od 18-30 godina su izašli na izbore samo u 14% obimu...znači 86% nije htjelo Kurtu da mjenja za Murtu.Otud i ove policijske zabrane okupljanja za studente iz Srb u Bl.

Poslednja izmena:
i ti si pun frustracija
Kad smo već kod izbora...mladi od 18-30 godina su izašli na izbore samo u 14% obimu...znači 86% nije htjelo Kurtu da mjenja za Murtu.Otud i ove policijske zabrane okupljanja za studente iz Srb u Bl.
Za kurtu i murtu su mladi u pravu , ali zasto nisu glasali za opoziciju? Oduvjek su mladi bili buntovni ,za promjene , za kontra , kako su sad kilavi ,ili su lijeni da razmisljaju?
Drugo zanimljivo komso , kako komentarises 400 000 nevazecih listica ?

Nisi me razumio. Nisam mislio na vuciceve kombinacije raznih naziva,mislio sam na opoziciju Vukanovic,Crnadak ,Ljubisa Petrovic . Fino sam napisao opozicija.

Predsjedništvo BiH: 62.017 nevažećih listića od 1.417.220 obrađenih, odnosno oko 4,38%.
Rezultati uživo

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH: u zbiru po izbornim jedinicama evidentirano je više od 118.000 nevažećih listića.
Tuzlanski.ba

Predsjednik i potpredsjednici Republike Srpske: 27.449 nevažećih listića, prema preliminarnim rezultatima.
rezultati izbora 2026. · Klix.ba

Ukupan preliminarni zbir za svih šest izbornih nivoa iznosio je 387.548 nevažećih listića.
Tuzlanski.ba

Zvanične rezultate možeš pratiti na stranici CIK-a BiH:
rezultati.izbori.ba
.

Nazad
Vrh