Kad si bio tamo poslednji put?Što beže iz Hrvatske kad je tako dobro.Što im se prazne sela i gradovi.A članstvo u EU je velika privilegija a o demokratiji bolje da ne pričamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad si bio tamo poslednji put?Što beže iz Hrvatske kad je tako dobro.Što im se prazne sela i gradovi.A članstvo u EU je velika privilegija a o demokratiji bolje da ne pričamo.
Bravo emigrant. Mnogi ovde na forumu mrze (po pisanju) sve oko sebe. Poslovica kaze; do podne mrzi ceo svet, a popodne i samoga sebe. Ja sam 89 imao platu oko 3300 DM, i od 4 plate kupio plac u gradu. Mi smo od standarda 80-ih, toliko daleko........ Gledam neki imaju preko 5h.,poruka na ovom forumu i sve znaju ali samo iz svog ugla ili su previse mladi, ili adrenalin ide na pogresno mesto (po tastaturi).Ko je branio?Mi koji smo išli tamo smo branili Srpski narod.Nikakvo društveno uređenje mi nismo branili.Čak smo mi koji znamo bili protiv Tita,Slobe i njihovih sadašnjih učenika.Nisam mogao ni sanjati da ću posle 5.oktobra 2000 sada morati da skidam istu ekipu.
Davno.Ne pišem za Sloveniju-tamo imam 2 rođake od kojih je jedna nuklearni fizičar.Došla je iz SAD.Ne znam što nije otišla u Hrvatsku jer tamo ima i rodbine.Kad si bio tamo poslednji put?
verovatno 1987 u vojci u puliKad si bio tamo poslednji put?
jednom si pisao o tome. znači onda argumente za diskusiju nalaziš iz gledanje televizije što mi neozbiljnoKako si pogodio.![]()
O čemu sam pisajednom si pisao o tome. znači onda argumente za diskusiju nalaziš iz gledanje televizije što mi neozbiljno
Reko ja , frustracija.Čovjeka je sigurnije procjeniti na osnovu znaka koji je sebi stavio na čelo nego po nacionalnosti.
Dok nam je dobro dobri su i odnosi među nama. Kad dođe kriza onda se mrze i rođeni a da neće druge nacionalnosti. Tada se čini zlo koje se pamti generacijama. Tako je u porodici, društvu, državi, naciji... Kad se to raspada pucaju i zakoni koji su ih držali u nekom balansu. Tada dolazi ono "oko za oko, zub za zub" koje je starije od biblije. To je u čovjeku.
A ja u Puli bio prije 3,4 dana.verovatno 1987 u vojci u puli
Za kurtu i murtu su mladi u pravu , ali zasto nisu glasali za opoziciju? Oduvjek su mladi bili buntovni ,za promjene , za kontra , kako su sad kilavi ,ili su lijeni da razmisljaju?i ti si pun frustracija
Kad smo već kod izbora...mladi od 18-30 godina su izašli na izbore samo u 14% obimu...znači 86% nije htjelo Kurtu da mjenja za Murtu.Otud i ove policijske zabrane okupljanja za studente iz Srb u Bl.
Važeći glasački listići1.357.459 (95,62%)
Nevažeći glasački listići62.135 (4,38%)
nisu mogli dati glas ćaci opoziciji jer sa ćaci opozicijom se ova vlast ne pobjeđuje, ali zasto nisu glasali za opoziciju?