grunt
Član
Атеистичко комунистичко демократско друштво...Ђубрад лицемерна
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vrišti frustracija, bukvalno vrišti.Mnogo smo frustrirani.

Ubili ih ljudi koji imaju ime i prezime. Kad se kaže samo, komunisti, četnici, Hrvati, Srbi izaziva se mržnja prema celoj grupi koje su u svim navedenim slučajevima poprilično. Reći da je svaki partizan ili komunista odgovoran za to što si desilo tvojoj familiji nije na mestu.Meni su komunisti ubili dedu, babu i tetku od 7 godina. To su uradili zlotvori! Da li moja deca i unučad treba da mrze potomke tih neljudi? Ne! I ja sam sve samo komunista nisam, ne mrzim nikog, učestvovao u 9. martu, 5. oktobru...
Nemojte opravdavati mržnju tim floskulama.
Deda 1941.![]()

a sa kim nismo ratovaliЗато на сваких 30 до 50 година ми гинем ко овце. Баш због тих јбних флоскула "ко тебе каменом ти њега хлебом" или "ако ти неко удари шамар ти му окрени и други образ". Е до к...а више. Ја своју децу другачије васпитавам ко тебе каменом ти њега циглом или ко тебе шамар ти њега штанглом. Пун ми **greška тог е немој тако не треба мрзети, никога, не треба бити осветољубив и остало. Па јбт пре неки дан на неком турниру у фудбалу дечица од 9-10 година певају "уби, уби Србина", а ми терњба да заборавимо ко нас је клао, убијао бацао у јаме. Ма зајебите ме те комунистичке идеологије, да смо на време учени ко нам није пријатељ и ко, нас је клао, бацао у јаме, под лед другачије би било не би се десило много што шта од 90-тих па на вамо. Све се то нам опет спрема само глупи и ћорави то не виде или се праве да не виде. Праве се војни савези баш изненађујуће и то баш са онима са којима смо ратовали, гле к...а у сламнатом шеширу. Мене и моје више нико неће мучки убијати, и бацати под лед и у јаме, можемо се ми смејуљити и тапшати по рамену али очи и на леђима треба имати широм отворене.