Chat 18

Ko je branio?Mi koji smo išli tamo smo branili Srpski narod.Nikakvo društveno uređenje mi nismo branili.Čak smo mi koji znamo bili protiv Tita,Slobe i njihovih sadašnjih učenika.Nisam mogao ni sanjati da ću posle 5.oktobra 2000 sada morati da skidam istu ekipu.
Bravo emigrant. Mnogi ovde na forumu mrze (po pisanju) sve oko sebe. Poslovica kaze; do podne mrzi ceo svet, a popodne i samoga sebe. Ja sam 89 imao platu oko 3300 DM, i od 4 plate kupio plac u gradu. Mi smo od standarda 80-ih, toliko daleko........ Gledam neki imaju preko 5h.,poruka na ovom forumu i sve znaju ali samo iz svog ugla ili su previse mladi, ili adrenalin ide na pogresno mesto (po tastaturi).

A šta mi imamo od toga što je tamo nekome loše ?
Jedino satisfakciju da poredimo situacije i posle kažemo eto oni su ušli u NAT-O i EU pa im opet nije bajno .
Bolje da gledamo situaciju u našem dvorištu koja ide od lošeg ka gorem .
Možda nam dolaze na naplatu sva ona manijacenja zadnjih decenija .
Inace Grci su dugo u evro-atlanskim savezima i samo su izvlačili benefite iz te situacije .

Teska tema u p.m. To je stvarno teska tema koje ste se uhvatili. Jednu stvar znam Komunista uopste nije bilo u Srbiji do 90-te. Sve i jedna kuca slavila slavu, isla u Crkvu itd. Tita nisu voleli nikako. Sad bez sarkazma, ne znam dal shvatate da smo sami sebi najveci neprijatelj i to ubedljivo. Dobar deo nase populacije bi prodali brata , sestru, majku ili oca za par dinara. Mi smo govna. Stoji nam na zastavi nesto je bilo mozda u proslosti al u buducnosti je pitanje dal ce ikada biti.

Послато са 2407FPN8EG помоћу Тапатока

Čovjeka je sigurnije procjeniti na osnovu znaka koji je sebi stavio na čelo nego po nacionalnosti.
Dok nam je dobro dobri su i odnosi među nama. Kad dođe kriza onda se mrze i rođeni a da neće druge nacionalnosti. Tada se čini zlo koje se pamti generacijama. Tako je u porodici, društvu, državi, naciji... Kad se to raspada pucaju i zakoni koji su ih držali u nekom balansu. Tada dolazi ono "oko za oko, zub za zub" koje je starije od biblije. To je u čovjeku.
Reko ja , frustracija.

verovatno 1987 u vojci u puli
A ja u Puli bio prije 3,4 dana.
Osim rodbine upozano i kontaktirao sa mozda 20ak osoba , i samo pozitivni utisci , a otisao u nedelju popodne nakon glasanja , tamo prelistam vijesti i saznam da je mozda 85 posto mojih glasalo za lopurde , da su placali mojim parama americke agente , da su neki koji su izgubili iz frustracije izbacili jedinog postenog covjeka iz stranke ...

i ti si pun frustracija
Kad smo već kod izbora...mladi od 18-30 godina su izašli na izbore samo u 14% obimu...znači 86% nije htjelo Kurtu da mjenja za Murtu.Otud i ove policijske zabrane okupljanja za studente iz Srb u Bl.

Poslednja izmena:
i ti si pun frustracija
Kad smo već kod izbora...mladi od 18-30 godina su izašli na izbore samo u 14% obimu...znači 86% nije htjelo Kurtu da mjenja za Murtu.Otud i ove policijske zabrane okupljanja za studente iz Srb u Bl.
Za kurtu i murtu su mladi u pravu , ali zasto nisu glasali za opoziciju? Oduvjek su mladi bili buntovni ,za promjene , za kontra , kako su sad kilavi ,ili su lijeni da razmisljaju?
Drugo zanimljivo komso , kako komentarises 400 000 nevazecih listica ?

Nisi me razumio. Nisam mislio na vuciceve kombinacije raznih naziva,mislio sam na opoziciju Vukanovic,Crnadak ,Ljubisa Petrovic . Fino sam napisao opozicija.

Odakle mi ? Sa interneta ..
" cik nevazeci " =

Predsjedništvo BiH: 62.017 nevažećih listića od 1.417.220 obrađenih, odnosno oko 4,38%.
Rezultati uživo

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH: u zbiru po izbornim jedinicama evidentirano je više od 118.000 nevažećih listića.
Tuzlanski.ba

Predsjednik i potpredsjednici Republike Srpske: 27.449 nevažećih listića, prema preliminarnim rezultatima.
rezultati izbora 2026. · Klix.ba

Ukupan preliminarni zbir za svih šest izbornih nivoa iznosio je 387.548 nevažećih listića.
Tuzlanski.ba

Zvanične rezultate možeš pratiti na stranici CIK-a BiH:
rezultati.izbori.ba
.

Сва срећа... ето наших опет овамо... неће бавити... плус још ових закрабуљених...
Јуриће их по европским улицама ко ономад палестинци... и палестинце...
поновиће се украјина... у западним економским рајевима....
Први се енглези пресабирају...
Алберта и Квебек нове САО... распашће се најгора либерална *аволска троревина....

Амери купују дизел од руса, улазе у партнерство за гасовод који су минирали... договорили дил са кинезима... глупи европљани опет извисили...

Европљани од свог пореза плаћају производњу оружја у америци за украјину...

Доћи ће ново време... рачуни ће тек да се своде...

"Francusku (i Švedsku, Britaniju i Nemačku) su uništili njeni političari koji su karijeru bazirali na podilaženju najvećem broju glasača. Glasačka mašinerija je godinama tetošila one koji će biti sutra najbrojniji glasači. Samo je bilo važno da se osvoji vlast, a ne da se gleda 10 godina u budućnost. Njih 100 će da se nakrade i pobegne iz zemlje kad sve pukne, svi drugi ostaju u ruševinama. Makrončina ćuti, ne pojavljuje se.

Spoj migrantske invazije, terora brojevima, dilersko-navijačke supkulture, Tik Tok i Instagram uticaja gde neko lepo živi samo od pregleda koje dobija od što bizarnijih gluposti - stvorio je na Zapadu razmaženi i prezaštićeni sloj koji samo traži još, i nikad neće biti dovoljno. U Nemačkoj za šestoro dece je socijalna pomoć 2000 evra. I onda tu decu pošalju u akciju za 10000. Neće otići da radi.
(I kod nas je jedna takva budala snimanjem videa postala poznata, a nije postao poslanik samo zato što je "prerano" pušten njegov snimak kako šmrče kokain, inače je bio promovisan upravo u tom popularnom stilu)

Ne verujem da su materijalni uslovi tamo problem, jer ako su problem u Francuskoj onda šta je sa decom u ostatku sveta, u Africi, Kirgistanu ili Mongoliji? Zapaljena škola u Nantu je koštala 77 miliona evra, ima dom za učenike, restoran, koncertnu dvoranu, dva sportska kompleksa, nema šta nema.
Nema dovoljno profesora? Pa ko voli da ide u divljinu i ratnu zonu, gde u osnovnoj školi dete od 13 godina koje je zakasnilo na čas može da izmisli kako je "nastavnik pokazivao karikature verskog vođe" pa da postane meta religioznih fanatika.

Što se tiče pravde: One generacije na Zapadu koje su eksploatisale svet u prethodnom dobu - neće trpeti, one su već nestale sa scene. Posledice imbecilnosti predaka će trpeti nove generacije koje nisu ni imali prilike da urade dobro ili zlo, koje su ostale bez države, sa neprijateljem unutar gradskih zidina. Multikulturalnost je bajka. 10 divljih je jače od 100 pitomih, koji su u stvari obične budale.

Još tokom devedesetih je prikazan britanski film o navijačima, ID. Dve scene iz tog filma sam zapamtio: desetak žešćih navijača koji su ušli na protivničku zonu (koju su činili obični navijači) i izdržala tuču egal sa gomilom od 500 tih običnih ljudi. Druga je pretnja ženi "moja deca će pojesti tvoju decu"."

Nazad
Vrh